İşkur İş İlanları

İŞKUR 145 kargo takip görevlisi alımı yapılacağını duyurdu!

Türkiye İş Kurumu bugün kendi sayfası üzerinden kargo takip görevlisi alımı için yeni iş ilanları yayınladı. İŞKUR’un açık iş ilanları sayfasında yayınlanan ilanlara göre, farklı öğrenim düzeylerinden bay-bayan toplam 145 kargo takip görevlisi alımı yapılacak.

Kargo personeli alımı için başvurular başlamış olup her bir ilanın son başvuru tarihi farklıdır. Kargo görevlisi personel alımı başvuruları İŞKUR üzerinden online şeklinde yapılacaktır. İŞKUR üzerinden online başvuru yapmak için aşağıda link verilmiştir.

KARGO GÖREVLİSİ ALIM İLANLARI

Aşağıda kargo personeli alımı yapan kurumların güncel iş ilanları bulunmaktadır. Personel alımı yapan kurumlar listesi şöyle;

İŞKUR aracılığı ile 125 kargo takip görevlisi alımı yapılacak!

1 – İş İlan No (00005713857)

Son Başvuru tarihi; 1.12.2020

En az lise mezunu askerlik görevini yerine getirmiş 22-35 yaş arası bilgisayar bilgisi olan klavyesi hızlı pratik olan 20 kargo takip görevlisi alınacak.

Kurye alımı: En az ortaokul mezunu kargo dağıtımı yapacak askerlik görevini yerine getirmiş 22-30 yaşlar arası personel alınacak.

905442153427   – İBRAHİM MAT

Gümüşsuyu Cad. No: 9 Zeytinburnu İstanbul

2 – İş İlan No (00005711064)

30.11.2020

Kargo şubesine gelen aracın boşaltılmasına yardımcı olacak, bu kargoların el terminali ile şubeye geliş kaydını yapacak, kurye arkadaşların zimmet olaylarını kontrol edecek, şubenin genel olarak tertip ve düzeninden sorumlu olacaktır. Ayrıca şube sorumlusunun istediği raporlamaları da yapması gerekmektedir.

E-Ticaret firmamızın şubesinde çalışmak üzere, daha önce kargo-lojistik veya perakende tecrübesi olan, RF el terminali kullanmış, çalışmak için istekli, Gölcük ve çevresinde ikamet eden, en az önlisans mezunu, 24-35 yaş aralığında 5 şube personelleri aranmaktadır.

İletişim: orhan.bolat@kozahr.com

İllere göre kargo takip görevlisi alımı yapan kurumların güncel iş ilanlarını görüntülemek ve hemen İŞKUR üzerinden online başvuru yapmak için BURAYA TIKLAYINIZ