İşkur İş İlanları

İŞKUR 15 Mart güvenlik iş ilanları! silahlı-silahsız 516 güvenlik görevlisi alımı yapılacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kendi internet sayfası üzerinden bugün (15 Mart 2020) yeni güvenlik iş ilanları yayınladı. Toplam 93 farklı güvenlik iş ilanı yayınlayan İŞKUR, 39 şehirde güvenlik görevlisi alımı yapılacağını ve en az ilköğretim, lise ve önlisans mezunu öğrenim düzeylerinden silahlı ve silahsız toplam 516 güvenlik görevlisi alımı yapılacağını belirtti.

İŞ BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

Güvenlik görevlisi alımı için adayların ön başvurularını öncelikli olarak İŞKUR şubelerine veya aşağıda belirtilen linki tıklayarak online başvuru kayıtlarını oluşturmaları gerekmektedir. İş başvuruları başlamış olup, her bir güvenlik alım ilanının son başvuru tarihi farklıdır.

Adaylar başvurularını Alo 170’i arayarak da başvuru kayıtlarını yapabilirler…

HANGİ ŞEHİRLERDE GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALINACAK?

Silahlı-silahsız toplam 516 güvenlik görevlisi alımı yapılacak olup en fazla güvenlik alımları başta İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Tekirdağ, Kocaeli ve Bursa illeri olmak üzere 37 farklı şehirde personel alımı yapılmaktadır. Aşağıda belirtilen linki tıkladığınızda hangi illerden güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görebilirsiniz.

BAŞVURU LİNKİ

Türkiye’de güvenlik görevlisi alımı yapan kurumların ilanlarına ulaşmak ve İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online başvuru yapmak için BURAYI TIKLAYINIZ