İşkur İş İlanları

İŞKUR 17 Nisan yeni iş ilanları! kamu ve özele 15 bin 600 personel alımı yapılacak!

İŞKUR’un 17 Nisan 2020 tarihi itibari ile personel alımı ile ilgili yayınladığı ilan duyurularına göre, 49 şehirde işçi-memur alımı yapılacak olup, hangi mesleklerden ve hangi okur düzeylerden personel alımı yapılacağı aşağıda ayrıntılı olarak belirtilmiştir.

İŞ BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

İş başvuruları daha önce İŞKUR il-ilçe şube müdürlüklerinden şahsen gidilerek veya, İŞKUR e-şube üzerinden online olarak yapılmaktaydı. Ama Koronavirüs salgını yüzünden iş başvuruları sadece İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online olarak yapılmaktadır. Aşağıda, İŞKUR aracılığı ile personel alımı yapan kamu kurumlarının ve özel sektörlerin güncel iş ilanlarını görüntüleyen linkler bulunmaktadır. Bu linklere tıklayarak, hangi kamu veya özel sektör kurumlarının personel aldığına dair ilanları görüntüleyebilir ve hemen E-devlet üzerinden iş başvuru kaydınızı oluşturabilirsiniz.

Kamu personel alım ilanlarını görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ

İŞKUR aracılığı ile kamu ve özel kurumların işçi ve personel alım ilanlarını görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ

HANGİ MESLEKLERDEN PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Aşağıda, hangi mesleklerden kaç personel alımı yapıldığına dair bir liste verilmiştir. Bu liste içerisinde yer alan meslekler ile ilgili hangi şehirlerde hangi kurumların memur-işçi alımı yaptığını görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ

İŞKUR üzerinden yayınlanan kamu veya özel sektör iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların öncelikle İŞKUR’a kayıtlı olmaları gerekmektedir. Kayıtlı olan herkes e-devlet üzerinden, yayınlanan tüm iş ilanlarına online başvuru yapabilir ve başvuru takibini online olarak yine e-devlet üzerinden takip edebilir.