İşkur İş İlanları

İŞKUR 23 şehirde 285 güzellik hizmetleri personeli alımı online başvuru sayfası

İŞKUR’un açık iş ilanları içerisinde yer alan Güzellik Hizmetleri Elemanı/Estetisyen kategorisinde yayınlanan ilanlara göre 285 güzellik hizmetleri personeli alımı yapılacaktır. Peki hangi illerde personel alımı yapılacak? Adaylardan istenilen genel ve özel başvuru şartları nelerdir? Nereye başvuru yapılacak? İşte tüm ayrıntılar…

BAŞVURU ŞARTLARI

Her bir iş ilanı içeriğinde başvuru şartları değişmekle birlikte en az İlköğretim ve lise mezunu adaylar arasından seçilecektir.

Deneyim tercih sebebidir

Genel başvuru şartları ise;

T.C. vatandaşı olmak

İŞKUR’a Kayıtlı olmak

Hukuki engelli ve işini yapamayacak şekilde sağlık problemi engeli bulunmamak

Toplu suçlar ve terör bağlantılı herhangi bir suça bulaşmamış olmak

ÖZEL ŞARTLAR

Genel itibari ile işinde tecrübe sahibi olan, estetiğine önem gösteren, cilt bakımı vb. işlerde deneyimli olmak ile birlikte bazı iş ilanlarında belirli yaş aralığı şartı sunulmaktadır.

BAŞVURU ŞEKLİ

Başvurular en yakın İŞKUR İl/ilçe şube müdürlüklerine şahsen ya da aşağıda verilen link üzerinden Online olarak yapılabilmektedir. Başvurular başlamış olup her bir iş ilanının son başvuru şartı farklı olmak üzere 2 Ağustos 2019’a kadar devam etmektedir.

ÇALIŞMA ŞEKLİ

Çalışma şekli genel olarak 08 ile 17.00 arasında olup Tam zamanlı olarak çalışılmaktadır

Hangi İllerde Güzellik Hizmetleri Personel Alımı Yapılmaktadır?

Diyarbakır

Erzurum

Van

Konya

Hatay

Gaziantep

Kayseri

İstanbul

Elâzığ

İzmir

Şanlıurfa

Tekirdağ

Yozgat

Sakarya

Eskişehir

Balıkesir

Kocaeli

Kastamonu

Manisa

Konya

Niğde

Kırşehir

Ankara

Güzellik Hizmetleri Personel Alımı Yapan Kurumların TÜM ilanlarını görüntülemek ve hemen başvuruda bulunabilmek için lütfen belirtilen linkin üzerini tıklayınız>

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3056

İŞKUR’A KAYIT NASIL YAPILIR?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.

KAYIT KOŞULLARI

İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.

ÖNCELİKLİ GÖNDERME HAKKINA SAHİP OLANLARIN KAYIT İŞLEMLERİ

Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine öncelikli olarak müracaat edecek olanlar, öncelik hakkı sahipliğine ilişkin belgelerini İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine ibraz ederek bu durumlarını onaylatmaları zorunludur. Onay işlemi yaptırmayan öncelikliler normal statüde işlem görecektir.

KAYITLARIN GEÇERLİLİK SÜRESİ VE İŞLEMDEN KALDIRILMASI

Kayıtların aktif olarak işlemde kalma süresi, son işlem tarihinden itibaren on iki aydır. Kayıtları işlemden kaldırılan iş arayanlar internet üzerinden Kurum portalına giriş yaparak “İş Arama/Kayıt Durumu” menüsünden kaydını aktif duruma getirebilirler veya İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen, telefon, faks, e-mail vb. iletişim araçlarıyla müracaat etmeleri halinde kayıtları yetkili Kurum personelince müracaat tarihinden itibaren aktif duruma getirilir. Aktif olarak işlemde kalma süresi içinde işlem görmeyen veya diğer nedenlerle pasif duruma alınan kayıtlar, iş arayan tarafından güncelleninceye kadar aktif olarak değerlendirilmeyecektir.

Bir Yorum