İşkur İş İlanları

İŞKUR 25 Temmuz güncel iş ilanları! İŞKUR en az ilkokul mezunu 67 bin personel alımı gerçekleştirecektir

Türkiye’nin tek resmi ş bulma kurumu olan İŞKUR, 25 Temmuz itibariyle yayınlamış olduğu 46 bin 341 iş ilanı ile Türkiye’nin birçok yerinde il ve ilçelerde 67 bin civarında personel alımı yapacaktır. İŞKUR 2019 yılı içerisinde toplamda 806 bin 323 kişiye istihdam sağlamış ve kamu kurum ve özel sektörlere personel istihdamına halen aracılık etmektedir.

İŞKUR’da yayınlanan güncel iş ilanlarına göre hemen hemen her sektörden ve her meslek grubundan 16 Ağustos 2019 tarihine kadar personel alımları yapılacaktır. Personel alımına ilişkin yapılan ilanlar arasında en çok beden işçisi, temizlik personeli, satış danışmanı, Turizm ve Otelcilik, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, ön muhasebeci, güvenlik görevlisi ve kasiyer iş ilanları bulunmaktadır.

ONLİNE BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ!

Aşağıda Türkiye geneli itibari ile yayınlanan personel alımına ilişkin güncel iş ilanları bulunmaktadır. Bu ilanları görüntüleyebilmek ve ilanlar hakkında detaylı bilgiye sahip olabilmek için link verilmiştir. Başvuru sayfasına ulaşmak ve İŞKUR resmi web sayfası üzerinden online başvuru yapabilmek için Linkin üzerine tıklamanız yeterlidir. Açılan sayfadan bulunduğunuz ili filtreleye bilir ve açılan sayfada bulunduğunuz şehire ait yayınlanan iş ilanlarını görebilir ve bu sayfadan ilgili iş ilanına e-devlet şifrenizle anında kayıt yaptırabilirsiniz. Ama bundan önce öncelikle İŞKUR’a kayıt olmanız gerekmektedir. Peki İŞKUR’a kayıt nasıl yapılır? Belirtilen iş ilanları içerisinde engelli ve eski hükümlü alımına yönelik ilanlar var mıdır? işte cevabı…

İŞKUR açık iş ilanlarını görüntülemek için aşağıda bulunan linkin üzerini tıklayınız>

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx

Yayınlanan iş ilanları içerisinde engelli ve eski hükümlü alımına yönelik yaklaşık 150’den fazla farklı ilan yer almaktadır. Başvuru şartları ve adaylardan istenilen özel başvuru şartları her bir ilan içeriğinde farklı olarak belirtilmiştir.

İŞKUR’A KAYIT NASIL YAPILIR?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.

KAYIT KOŞULLARI

İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.

ÖNCELİKLİ GÖNDERME HAKKINA SAHİP OLANLARIN KAYIT İŞLEMLERİ

Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine öncelikli olarak müracaat edecek olanlar, öncelik hakkı sahipliğine ilişkin belgelerini İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine ibraz ederek bu durumlarını onaylatmaları zorunludur. Onay işlemi yaptırmayan öncelikliler normal statüde işlem görecektir.

KAYITLARIN GEÇERLİLİK SÜRESİ VE İŞLEMDEN KALDIRILMASI

Kayıtların aktif olarak işlemde kalma süresi, son işlem tarihinden itibaren on iki aydır. Kayıtları işlemden kaldırılan iş arayanlar internet üzerinden Kurum portalına giriş yaparak “İş Arama/Kayıt Durumu” menüsünden kaydını aktif duruma getirebilirler veya İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen, telefon, faks, e-mail vb. iletişim araçlarıyla müracaat etmeleri halinde kayıtları yetkili Kurum personelince müracaat tarihinden itibaren aktif duruma getirilir. Aktif olarak işlemde kalma süresi içinde işlem görmeyen veya diğer nedenlerle pasif duruma alınan kayıtlar, iş arayan tarafından güncelleninceye kadar aktif olarak değerlendirilmeyecektir.

Bir Yorum

  1. İlk okul mezunlari diyorsunuz 2yildir iskura gidecek param olmadığı için yürüyerek gittim bn bı bayan olarak zordayım iş yaa helalimle kazanacağım bir is

  2. Ac gundur is kura giderim lise mezunuyum iş yok diyolar bu ilan ne acaba

  3. Işkur da iş bitmiş illaki yakın akraban bir işyerinde dayın varsa giriyorsun işe yoksa açsın en küçük işlere bile tanıdık torpille giriyorsun

  4. Gülşen vurguner 19 temmuz 1019 şehir hastaneleri için temizlik görevi için başvuru yapmak istiyor konyada karatay

  5. Gülşen vurguner 19 temmuz 1019 şehir hastaneleri için temizlik görevi için başvuru yapmak istiyor konyada karatay

  6. Gidiyorum iş yok cebimdekide yol parasi ve artik ekmek almaya para yok nasil oluyor bu iş buradan kayit yapin yürü terlike oda koptu gitti temizlik cay isleri icin yazin Allah icin ya bune boyle git iş yokkkk