İşkur İş İlanları

İŞKUR 27 Haziran iş ilanları! KPSS şartsız, sınavsız 10 bin 685 daimi işçi alımı yapılacak

İŞKUR’un resmi web sayfasında yer alan ‘’açık iş ilanları’’ kategorisinde 27 Haziran itibari ile 47.621 farklı güncel iş ilanı bulunmaktadır. Bu iş ilanları arasında ise Vasıflı vasıfsız işçi alımı ile ilgili olarak tam 2 bin 444 şirkete ait ilan bulunmakta olup, 10 bin 685 kişiye istihdam sağlanacaktır.

İşçi alımı için başvuruda bulunmak isteyen adayların, her bir iş ilanı içeriğinde başvuru şartları farklı olmak üzere en az okuryazar, ilkokul, lise, önlisans mezuniyeti isteyen ilanlar bulunmaktadır. Yayınlanan iş ilanları arasında asgari ücretle vasıfsız işçi arayan şirketler bulunmakta, yüksek maaşla nitelikli ve vasıflı işçi arayan şirketlere ait ilanlarda bulunmaktadır.

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILMAKTADIR?

İŞKUR’un sayfasında yer alan bilgilere göre, Adana, Samsun, Çanakkale, Bolu, İstanbul, Ankara, İzmir, Hatay, Antalya ve daha birçok ilden işçi alımı yapılmaktadır. Aşağıda belirtilen linki tıkladığınızda her bir il için yayınlanan ilanları görüntüleyebilir ve ilgili ilana başvuruda bulunabilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Yayınlanan iş ilanları içeriğinde, aranacak vasıflara göre belirlenmiş kriterler sunulmaktadır. Her bir işveren, yayınladıkları iş ilanında, kendi alanlarında istenen şartları belirtmiştir. Ama genel başvuru şartları ele alındığında, adayların en az okur yazar olan, ilkokul mezunu, T.C vatandaşı, vasıflı ve vasıfsız gibi kriterlerle işçi alımı yapılmaktadır.

BAŞVURU ŞEKLİ

Başvurular başlamış olup, 12 Temmuz’a kadar devam etmektedir. Her bir ilanın son başvuru tarihi farklıdır. Başvurular, İŞKUR’un resmi web sayfası üzerinden yada size en yakın İŞKUR il/ilçe şube müdürlüklerinden yapılmaktadır.

İşçi alımı ile ilgilim yayınlanan iş ilanlarını görüntülemek için lütfen BURAYI TIKLAYINIZ

Bir Yorum

  1. İş görüşmesine gidiyoruz formu dolduruyoruz ama herhangi bir dönüş olmuyor hayat adamın varsa işin var adamın yoksa işin yok türkiyemiz bu hale geldi Allah sonumuzu hayır getirsi

  2. Türzim okudum lisesi ama işin olanaklar sıfır erzincanda yaşıyorum ama işin bulanmıyorum ne yapıcagınız bilmiyorsunuz artık ne yapacağınız açımı kalıcağınız düzenli işinmiz yok zengin durumu iyi fakirin durum soran Yok bu nasıl kötü durum artık sesleniyorsunuz bizimde düzenli işin lazım yardımcı olun artık

  3. İş kura sürekli kaydı yeniliyorum işmiş yok dayısı olan her yere giriyor bukadar basit