İşkur İş İlanları

İŞKUR 30 Ocak’ta duyurdu! 14 Kamu Kurumu KPSS’li ve KPSS şartsız personel alımı yapacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kendi resmi internet sayfasından hangi kamu kurumlarının personel alımı yaptığını duyurmaya devam ediyor. 30 Ocak 2020 tarihi itibari ile yeni kamu iş ilanları olduğunu duyuran İŞKUR, 14 devlet kurumunun KPSS’li ve KPSS şartsız olarak personel alımı yapacağını duyurdu.

Aşağıda hangi kamu kurumlarının personel alımı yapacağına dair bir ilan listesi bulunmaktadır. Yayınlanan bu ilanlara göre devlet kurumlarında memur-işçi statüsünde daimi olarak istihdam edilmek üzere, en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından tam 700’den fazla personel alımı yapılmaktadır. Aşağıda özetle belirtilmiş ilanların tüm detaylarına ulaşabilmeniz için aşağıda link verilmiştir. Verilen linki tıklayarak en güncel devlet kurumlarının ilanlarına ulaşabilirsiniz. 

MEMUR-İŞÇİ ALIMI YAPAN DEVLET KURUMLARININ GÜNCEL İŞ İLANLARI

1 – Devlet Demiryolları İşletmesi

Devlet Demiryolları İşletmesi (TCDD) 31 Ocak 2020 tarihine kadar memur alımı yapacağını duyurdu! Belirtilen başvuru şartlarına göre TCDD, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere KPSS 70 taban puanı ile memur alımı yapacak. Peki hangi departmana memur alımı yapılacak ve başvuru şartları nelerdir? Başvurular nereye nasıl yapılacak? 

2 – Sağlık Bakanlığı

Sağlık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere personel alımı personel alımı başvuruları 06 Ocak’ta başlamıştı! Personel alımı başvuruları 31 Ocak 2020’de sona eriyor! Peki Sağlık Bakanlığı hangi branşlardan personel alacak? Başvuru yeri ve adaylardan istenilen başvuru şartları nelerdir? 

3 – Adalet Bakanlığı

Adalet Bakanlığı KPSS 70 puan şartı ile Adli Tıp Kurumuna personel alımı yapacak! Başvurular 20-31 Ocak 2020 tarih aralığında yapılacak olup, alınacak personeller, Adalet Bakanlığı’nın memur kadrosunda daimi olarak istihdam edileceklerdir. Peki Adli Tıp Kurumu personel alımı başvuru şartları nelerdir?

4 – Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam etmek üzere 30 memur alımı yapacak! Memur alımı başvuruları 20-30 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacak olup, 11 farklı kadroya atama yapılacaktır. Peki Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı memur alımı başvuru şartları nelerdir? Hangi kadrolara memur ataması yapılacak?

5 – Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı

Başbakanlığa bağlı Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) 20-31 Ocak 2020 tarihleri arasında 6 farklı branştan memur alımı yapacak! Alınacak personeller, TİKA’nın Genel İdare Hizmetleri sınıfında daimi olarak istihdam edilecek olup, başvuruda bulunmak isteyen adayların 2018 ve 2019 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS) en az 75 puan almış olmaları gerekmektedir. TİKA memur alımı başvuru şartları ve diğer detaylar haber içeriğinde verilmiştir.

6 – İnönü Üniversitesi

İnönü Üniversitesine bağlı olan hastaneye İŞKUR atacılığı 20 temizlik personeli alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek olup, alınacak temizlik personelleri kamu hastanesinde daimi olarak istihdam edileceklerdir. Başvurular başlamış olup 31 Ocak 2020’de sona erecektir. Peki temizlik personeli alımı için istenilen şartlar nelerdir?

7 – Milli Eğitim ve Emniyet Müdürlükleri

Milli Eğitim ve Emniyet Müdürlüklerine İŞKUR aracılığı ile KPSS şartsız personel alımı yapılacak! İŞKUR’un kamu iş ilanları kategorisinde yayınlanan ilanlara göre Muğla ve Malatya Emniyet Müdürlüğü, Bolu ve Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü farklı mesleklerden personel alımı yapacak

8 – Vakıflar Genel Müdürlüğü

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Vakıf Zeytinlikleri İşletme Müdürlüğümüze bağlı fabrika ile ürün/mal satış şubelerinde çalıştırılmak üzere İŞKUR aracılığı ile personel alımı yapılacaktır. Alınacak personeller ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden olacak olup, hangi kadrolara personel alımı yapılacağına dair bilgiler haber içeriğinde verilmiştir.

Yukarıda belirtilen kamu ilanların haricinde diğer tüm devlet kurumlarının personel alım ilanlarını görüntülemek, başvuru şartları, başvuru yeri ve diğer tüm detayları öğrenmek için öncelikli olarak buraya tıklayınız