İşkur İş İlanları

İŞKUR 40 şehirde büro memuru alımı yapılacağını duyurdu!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kendi internet sayfası olan iskur.gov.tr adresi üzerinden yeni iş ilanları yayınlandı. İŞKUR’un açık iş ilanları kategorisinde yayınlanan güncel iş ilanlarına göre, Türkiye’nin 40 ilinde faaliyet gösteren toplam 137 kamu ve özel kurum, büro memuru alımı yapacak.

Toplamda 230 büro memuru alımı yapılacak olup, en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden adaylar başvuru yapabileceklerdir. Peki, iş başvuruları nasıl yapılacak? Hangi şehirlerde personel alımı yapılıyor? İşte aytıntılar…

HANGİ ŞEHİRLERDE BÜRO MEMURU ALINACAK?

İstanbul, Manisa, Tekirdağ, Ağrı, İzmir, Amasya, Kocaeli, Ankara, Balıkesir, Bursa, Karaman, Aydın, Erzurum, Sinop, Edirne, Denizli, Adana, Samsun, Kırşehir, Elazığ, Mersin, Giresun, Yozgat, Malatya, Uşak, Trabzon, Kırşehir, Erzincan, Artvin, Aksaray, Gaziantep, Sakarya, Diyarbakır, Sivas, Kırıkkale, Yalova, Tokat, Muğla, Afyonkarahisar, Çanakkale, Kahramanmaraş ve Konya olmak üzere 42 şehirde büro memuru alımı yapılacaktır.

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İş başvuruları İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online olarak yapılacaktır. Her bir ilanın son başvuru tarihi ve adaylardan istediği başvuru şartları farklın olup, her bir ilan içeriğinde ayrı ayrı belirtilmiştir. Aşağıda belirtilen ilanlar haricinde personel alımı yapan 137 farklı firmanın güncel iş ilanlarını görüntülemek ve hemen İŞKUR sayfasından online başvuru kaydınızı oluşturmak için aşağıda link verilmiştir. 

İllere Göre Yayınlanan İŞKUR Büro Memur Alım İlanlarının Tamamını Görüntülemek İçin BURAYA TIKLAYINIZ

Ayrıca, kamu ve belediyelerin güncel iş ilanlarını görüntülemek için ise buraya tıklayabilirsiniz.

MARMARA 2K ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ

Son Başvuru: 25.06.2020 – İstanbul / Tuzla

Ön muhasebe alanında yetiştirilmek üzere deneyimsiz öğrenmeye açık tercihen meslek lisesi mezunu 20-25 yaş aralığında sorumluluk sahibi çalışkan disiplinli eleman alınacaktır.

İletişim; 905073123804 – info@marmaragroup.net

BARBOROS MÜHENDİSLİK

Son Başvuru; 25.06.2020 – Sinop

Sinop cezaevi restorasyon işinde şirketimiz bünyesinde çalıştırılmak üzere, çok iyi seviyede İngilizce konuşabilen ve yazabilen, ön muhasebe yapabilecek en az lise mezunu personel alınacaktır.

İletişim; 903682606175 – barborosmuh.sinop@hotmail.com