İşkur İş İlanları

İŞKUR aracılığı ile 29 Şubat'a kadar 8 bin 900 personel alımı yapılacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) beden işçisi alımı için 2 bin 133, temizlik personeli alımı için ise 581 iş ilanı yayınladı. İŞKUR’un açık iş ilanları kategorisinde yayınlanan ilanlara göre, 74 şehirden vasıflı-vasıfsız 7200 beden işçisi ve 1700 temizlik personeli alımı yapılacaktır.

07-29 Şubat 2020 tarihleri arasında toplamda 8 bin 900 personel alımı yapılacak olup, iş başvuruları İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecektir. Online başvuruda bulunmak isteyen adayların önceden İŞKUR’da ‘’işsiz-iş arayan’’ kaydı bulunması gerekmektedir.

HANGİ ŞEHİRLERDEN İŞÇİ VE TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI YAPILACAK?

Başta İstanbul, Ankara, Antalya, Gaziantep, Konya, İzmir, Mersin, Adana, Malatya, Balıkesir, Tekirdağ, Bursa, Aydın, Muğla olmak üzere toplamda 74 şehirden personel alımı gerçekleştirilecektir. İllere göre yayınlanmış personel alım ilanlarını görüntülemek için aşağıda belirtilen linki tıklamanız yeterlidir.

İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden illere göre personel alımı yapan kurumların tüm ilanlarını görüntülemek ve başvuru şartlarını, adaylardan istenilen özel koşulları, sunulan sosyal hakları, işverenlerin iletişim numaralarını ve adreslerini ve diğer tüm detayları öğrenmek için aşağıda belirtilen linklerin üzerini tıklayınız ve ardından, açılan sayfa üzerinde, bulunduğunuz illerdeki ilanların üzerini tıklayınız.

Beden işçi alım ilanlarını görüntülemek için BURAYI TIKLAYINIZ

Temizlik personeli alım ilanlarını görüntülemek için BURAYI TIKLAYINIZ