İşkur İş İlanları

İŞKUR Aracılığıyla 50 Bin 398 Personel Alımı İçin İlan Yayımlandı (En Çok Alım İlanı Olan Meslekler)

Bilindiği üzere Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesi üzerinden hem kamu kurumları hemde özel sektör firmaları binlerce personel alımı için ilan yayımlıyorlar. 

Türkiye’nin tüm şehirlerinde onlarca meslek grubu için yayımlanan bu kamu ve özel sektör ilanlarında yer alan tüm iş ilanlarını sizlerle paylaşıyoruz. 

İlanlara başvurular nasıl yapılır? Kadrolara nasıl incelenir? En çok alım ilanı hangi kadrodan yayımlanmış? Tüm bu soruların cevaplarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Türkiye İş Kurumu’nun internet sayfası üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında kamu kurumları ve özel sektör firmalarının yayımladığı toplam ilan sayısı 50 bin 398. 

Bu kadar kadro için yayımlanan ilanlarda ise en çok alım yapılan meslek grupları ve alım yapılacak personel sayısına dair detaylar şunlar,

Beden İşçisi (Genel): 12 bin 696, Satış Danışmanı / Uzmanı: 2545, Temizlik Görevlisi: 2241, Makineci (Dikiş): 1915, Güvenlik Görevlisi: 1291, Reyon Görevlisi: 1160, Kasiyer: 1132, Konfeksiyon İşçisi: 1108, Garson (Servis Elemanı) 1016, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi: 651, Büro Memuru (Genel): 649, Ön Muhasebeci 548, Beden İşçisi (İnşaat): 524, Bulaşıkçı (Stevard): 472.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Söz konusu alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirler. 

Adaylar vermiş olduğumuz bağlantı aracılığıyla yayımlanan tüm ilanlara erişim sağlayabilirler. Açılan sayfada başvuru yapmak istedikleri kadronun üzerine tıklayan adaylar o kadro için yayımlanan ilanlara ulaşırlar. İlanlara ulaşan adaylar başvuru koşullarını sağlamaları durumunda ilanı yayımlayan kurum yada firmanın belirttiği şekilde başvuruda bulunabilirler. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Garson temizlik çay kahve kasiyer lik işinde çalıştım iş arıyorum

  2. Özel güvenlık. Ve gücümün yettığı her işte çalışırım

  3. Silahlı özel güvenlik görevlisiyim bende iş arıyorum i

  4. Benim eşim bende işsizim nerden başvuru cok zor durumdayız