İşkur İş İlanları

İŞKUR Aracılığıyla Danışma Memuru Alımı Yapılıyor (En Az Lise Mezunu)

Özel sektör firmaları, Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımladıkları ilanlar ile personel alımlarına devam ediyorlar. 

Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza İŞKUR üzerinden yayımlanan bu personel alım ilanları arasında yer alan Danışma Memuru alım ilanlarını derledik. 

Söz konusu kadro için gerekli başvuru koşulları, adaylardan talep edilen koşullar ve adaylara dair diğer detayları sizlerle paylaşıyoruz. 

DANIŞMA MEMURU ALIM İLANLARI

Danışma Memuru alımı için yayımlanan ilanlara göre alımlar İstanbul, Mersin, Bolu, Kahramanmaraş, Kırklareli, Tekirdağ, Karabük’te yapılacak. İlana başvuruda bulunacak adaylar için ayrıca bazı firmalar ülke geneli alım yapacaklarını duyurdular. 

İlanlara başvuru yapacak adaylardan talep edilen başvuru koşullarına ilişkin ayrıntılar ise şu şekilde,

İLANA KİMLER BAŞVURUDA BULUNABİLECEK?

İŞKUR aracılığıyla adaylara duyurulan personel alımlarına başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan şartları sağlamaları gerekiyor. Bu şartların dışında ayrıca adayların ilanı yayımlayan kurumların belirlediği özel şartları sağlamaları gerekiyor. 

İşte ilanlara başvuruda bulunacak adaylardan sağlanması talep edilen koşullar,

Yayımlanan ilanlara göre Danışma Memuru kadrosuna başvuru yapacak adayların, “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak” şartlarını sağlamaları talep ediliyor. 

İLANLARA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlanlara başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını aşağıda yer alan bağlantılar üzerinden yapabilirler. Başvuru şekli ve süreci ilanı yayımlayan firmadan firmaya değişiklik gösteriyor. İlanlara başvuruda bulunmak ve tüm detayları görüntülemek için TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net – ANKARA