İşkur İş İlanları

İŞKUR Aracılığıyla Hasta Kabul Kayıt Görevlisi ve Hasta Danışmanı Alınıyor! (En Az Lise Mezunu)

Kamupersoneli.net olarak İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanı detaylarını paylaşmaya devam ediyoruz.

Söz konusu yayımlanan ilanlar kapsamında Türkiye genelinde farklı illerde bulunan sağlık kurumları bünyesinde görevlendirmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu.

POZİSYON BİLGİLERİ

Türkiye İş Kurumu resmi web adresi üzerinden “açık iş sayısı” bağlantısı kapsamında yayımlanan ilanlara göre 3 farklı kadrodan 305 personel alımı yapılacak.

İŞKUR üzerinden yapılacak olan söz konusu personel alımlarıyla alakalı olarak detayları okuyucularımızla paylaşıyoruz.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda Hasta Danışmanı kadrosu ile Hasta Kabul-Kayıt Görevlisinin yanı sıra Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı kadrosuna toplamda 305 personel alınacağı duyurulu.

İŞKUR Aracılığıyla Hasta Kabul Kayıt Görevlisi ve Hasta Danışmanı Alınıyor! (En Az Lise Mezunu)

GENEL ŞARTLAR

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmak, Kadroların gerekliliklerine göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, alım yapılacak şehirde ikamet etmek ve edebilecek olmak ve erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli olmak Bilgisayar ve Office programlarını etkili bir biçimde kullanabilmek, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak. Bu koşullara ek adayların ayrıca ilanlarda yer alabilecek tüm özel koşulları da sağlamaları gerekiyor.

Bir Yorum

  1. Cok kisi alinmiyor ve kimisinda talep karsilandi yaziyor yalan hepsi

  2. bu ilana saygi gosterip basvurdu calismak istiyorum