İşkur İş İlanları

İŞKUR Aracılığıyla İdari İşler, Sağlık ve Yurt Yönetim Memuru Alımı Yapılıyor

Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlar belirli aralıklarla güncelleniyor. Bu kapsamda İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarını siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

30 Ekim tarihi itibariyle güncellenen personel alım ilanları arasında çok 3 farklı kadroda personel alımı yapılacağı açıklandı. Söz konusu alım ilanlarına dair detaylar şu şekilde,

İŞKUR ÜZERİNDEN 3 FARKLI KADRODA PERSONEL ALIM İLANI YAYIMLANDI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabilecekleri personel alım ilanları yer aldı. 

Bu alım ilanları İdari İşler Memuru, Yurt Yönetim Memuru ve Sağlık Memuru kadrolarına yapılacak. İlanlara göre alımların büyük bir çoğunluğu özel sektör firmalarınca yayımlanıyor. Ayrıca adayların dikkat etmesi gereken bir diğer husus ise bu alım ilanları tek bir kurum yada firma tarafından yayımlanan ilanlar olmayıp bu kadro için çeşitli şehirlerde yayımlanan ilanların tamamıdır. 

BAŞVURU KOŞULLARI

İŞKUR aracılığıyla ilana çıkan firmalar yayımladıkları alım ilanlarında adaylardan genel ve özel başvuru koşulları talep etmekteler. Bu başvuru koşulları alım yapılacak kadro ve alım yapacak kuruma göre değişmekte. 

Kamupersoneli.net olarak söz konusu bu alım ilanları için talep edilen genel başvuru koşullarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, alım yapılacağı pozisyon için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak. Varsa KPSS puan şartını sağlamak.

İŞKUR İŞ İLANLARINA BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını iki farklı şekilde yapabilirler. İlanlara başvurular için adaylar başvurularını internet üzerinden elektronik olarak yada ilanı yayımlayan kuruma şahsen yapabilirler.