İşkur İş İlanları

İŞKUR bugün duyurdu! Belediyenin 11 farklı kadrosuna personel alımı yapılacak!

Bahşılı Belediye Başkanlığı, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfası üzerinden personel alımı yapacağını duyurdu. Toplamda 11 kadroya en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden toplam 17 personel alımı yapacağını duyuran Bahşılı Belediye, alınacak personellerin belediye kadrosunda daimi olarak istihdam edileceğini belirtti.

HANGİ KADROLARA KAÇ PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

1 Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik), 2 Elektrik Teknisyeni, 1 Bilgisayar Teknisyeni, 1 Bilgisayar Programcısı, 3 Elektrik Tesisatçısı, 1 Greyder Operatörü, 1 Kara Tankeri Operatörü, 1 Kepçe Operatörü, 1 Bilgisayar İşletmeni (Operatörü), 4 temizlik personeli ve 1 Muhasebeci olmak üzere toplamda 17 personel alımı yapılacak!

İŞ BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

İş başvuruları İŞKUR il-ilçe şube müdürlüklerinden veya İŞKUR’un e-şube üzerinden online olarak yapılacaktır. Başvuruda bulunmak isteyen adayların 20-24 Ocak 2020 tarihleri arasında başvurmaları gerekmektedir.

Belediyenin İŞKUR sayfasında yayınladığı ilanları görüntülemek ve hemen online başvuru yapmak için İŞKUR’un açık iş ilanları kategorisinde yer alan (https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx) ‘’işyeri ünvanı’’ kısmına ‘’ BAHŞILI BELEDİYE BAŞKANLIĞI’’ ismini kopyalayarak yapıştırınız ve ardından ara tuşuna basınız. Ardından hangi kadroya başvuru yapmak istiyorsanız o ilanın üzerini tıklayınız