İşkur İş İlanları

İŞKUR'da yayımlanan öğretmen alım ilanları! Öğretmen alımı yapan özel eğitim kurumları iş ilanları!

İŞKUR tüm türkiye geneli, her ilden binlerce kişiye yeni iş istihdamı sağlamaya devam ediyor. İŞKUR üzerinden 11 Mayıs 2019 güncel tarih olarak yayınlanan yeni iş ilanları kapsamında, hemen hemen tüm sektör ve meslek guruplarından personel alımı yapmaya devam etmektedir.
İŞKUR’un resmi sayfası üzerinde toplamda 56 binden fazla açık iş ilanları bulunmaktadır. Bu açık iş ilanları içerisinde değişik branşlarda özel eğitim kurumlarında istihdam edilmek üzere öğretmen alımı ile ilgili farklı iş ilanları yer almaktadır. 
Yayımlanan öğretmen alım ilanlarına göre 17 Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni,   5 Bilgisayar Öğretmeni-Ortaöğretim, 7 Biyoloji Öğretmeni-Ortaöğretim ve 11 Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Öğretmeni (tüm kamu personeli alım ilanlarına kamupersoneli.net adresinden ulaşabilirsiniz) olmak üzere toplamda 37 öğretmen alımı yapılacaktır! 

ÖĞRETMEN ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

1 – Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Biyoloji öğretmenliği için aranan şartlar arasında lisans mezunu şartı aranırken, Bilgisayar öğretmenliği ve Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Öğretmenliği için aranan başvuru şartları arasında en az önlisans mezunu olma şartı aranmaktadır.   
2 – Taksirli suçlar haricinde sabıka kaydının bulunmaması şartı, genel başvuru şartlar arasındadır.
3 – Her bir ilan içeriğinde farklılık göstermekle birlikte bütün branşlar için KPSS şartı aranmamaktadır.

Aşağıda, öğretmen alımı yapan özel eğitim kurumlarına ait iş ilanları bulunmaktadır. İş başvuru şartları her bir ilan içeriğinde değişiklik göstermektedir. İlgili iş ilanına başvuruda bulunmak veya ilan hakkında detaylara ulaşmak için, her bir ilan altında belirtilen linki kullanabilirsiniz. 

17 Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni  

İŞKUR'da yayımlanan öğretmen alım ilanları! Öğretmen alımı yapan özel eğitim kurumları iş ilanları!

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2160

5 Bilgisayar Öğretmeni-Ortaöğretim 

İŞKUR'da yayımlanan öğretmen alım ilanları! Öğretmen alımı yapan özel eğitim kurumları iş ilanları!

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2197

136 Çocuk gelişimi uzmanı, çocuk sağlığı personel alımı 

İŞKUR'da yayımlanan öğretmen alım ilanları! Öğretmen alımı yapan özel eğitim kurumları iş ilanları!

​​​​​​​https://www.kamupersoneli.net/iskur-is-ilanlari/iskur-guncel-is-ilanlari-iskur-tarafindan-136-cocuk-gelisimi-h73363.html

7 Biyoloji Öğretmeni-Ortaöğretim

İŞKUR'da yayımlanan öğretmen alım ilanları! Öğretmen alımı yapan özel eğitim kurumları iş ilanları!

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx

11 Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Öğretmeni  

İŞKUR'da yayımlanan öğretmen alım ilanları! Öğretmen alımı yapan özel eğitim kurumları iş ilanları!

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2363

İŞKUR KAYIT NASIL YAPILIR?

İŞKUR'da yayımlanan öğretmen alım ilanları! Öğretmen alımı yapan özel eğitim kurumları iş ilanları!

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.

İŞKUR’A KAYIT KOŞULLARI

İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.

İŞKUR’ ENGELLİ KAYDI NASIL YAPILIR

Doğuştan veya sonradan; bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal ve sosyal yeteneklerini çeşitli derecelerde kaybetmesi nedeniyle toplumsal yaşama uyum sağlama ve günlük gereksinimlerini karşılamada güçlükleri olan ve korunma, bakım veya rehabilitasyon, danışmanlık ve destek hizmetlerine ihtiyaç duyan kişilerin, engel durumuna göre tüm vücut fonksiyon kayıplarının en az %40’ından yoksun olduklarını, 30.03.2013 tarih ve 28603 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Engellilik Ölçütü, Sınıflandırılması ve Engellilere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelikle belirlenen yetkili sağlık kuruluşlarının birinden alacakları engelli sağlık kurulu raporu ile belgelemeleri gerekmektedir.

İnternet üzerinden engelli olarak kayıt yaptırmak isteyen kişilerin sağlık kurulu raporunu İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine ibraz ederek bu durumlarını onaylatmaları zorunludur. Onay işlemi yaptırmayan engelliler normal statüde işlem görecektir. Raporlarında herhangi bir işte çalışamaz bilgisi olanların engelli kaydı alınmayacaktır. Süreli raporlarda da rapor tarihi dikkate alınarak engellilik derecesinin kalktığı tarihten itibaren iş arayan kaydı sistem tarafından otomatik olarak normale dönüştürülecek, engelliliğinin devam ettiğine dair yeni bir rapor getirilmesi halinde engelli kaydı bu rapor doğrultusunda güncellenecektir.

İŞKUR’A  HÜKÜMLÜ KAYDI NASIL YAPILIR?

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, cinsel saldırı veya çocuğun cinsel istismarı suçlarından mahkûm olmamak şartıyla; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezası alan ya da ceza süresine bakılmaksızın zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından hüküm giyenlerden cezasını tamamlayanlar, cezası ertelenenler, (kamupersoneli.net) koşullu salıverilenler, denetimli serbestlikten yararlananlardan eski hükümlü belgesi ile durumlarını belgelendirenler, eski hükümlü sayılacak olup ilgili mevzuat hükümlerinden yararlanacaktır. İnternet üzerinden eski hükümlü olarak kayıt yaptırmak isteyen kişilerin belgelerini İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine ibraz ederek bu durumlarını onaylatmaları zorunludur. Onay işlemi yaptırmayan eski hükümlüler normal statüde işlem görecektir.