İşkur İş İlanları

İŞKUR'dan Yeni İş İlanları! 10 Bin Daimi İşçi Personel alımı Yapılacaktır

İŞKUR resmi sayfasında, Türkiye geneli yayınlan iş ilanları kapsamında, başvuru şartları her ilan içeriğinde değişiklik göstermekle birlikte, vasıflı vasıfsız olarak en az okur yazar olmak şartı ile tam 10.012 işçi personel alımı yapılacaktır. Başvurular başlamış olup, başvuru ön değerlendirme İŞKUR üzerinden yapılacaktır. İşçi alımı genel başvuru şartları ve iş ilanları başvuru ekranı bu haber içeriğinde yer almaktadır.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) hergün yüzlerce işsize istihdam etmeye devam ediyor. İŞKUR’da hergün yeni iş ilanları yayınlanmakta.. İŞKUR’un resmi sayfasında güncel tarih tarih olarak şu anda 58.631 açık iş ilanları bulunmakta. Hemen hemen her sektörden kamu kurumlarına ve özel sektörlere (www.kamupersoneli.net) vasıflı vasıfsız işçi alımı ve memur- personel alımı için binlerce açık iş ilanları bulunmakla birlikte, yayınlanan iş ilanları arasında 2.487 işçi alımına yönelik Türkiye geneli iş ilanları yer almaktadır. 

İŞKUR'dan Yeni İş İlanları! 10 Bin Daimi İşçi Personel alımı Yapılacaktır

İŞKUR, yayınladığı işçi alımı ile ilgili yayınladığı iş ilanları kapsamında 17 -31 Mayıs 2019 tarihleri arasında tam 10.012 işçi-personel alımı yapacaktır. Başvuruda bulunmak isteyen adayların, yayınlanan her bir iş ilanı içeriğinde farklılık gösermekle birlikte vasıflı vasıfsız, en az okur yazar, 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. 

İş Başvurusu, İŞKUR’un ilgili resmi sayfası üzerinden e-devlet şifresi kullanılarak yapılmaktadır. Aşağıda, (beden işçisi) işçi alımı ile ilgili yayınlanan(haber kaynağı kamupersoneli.net) iş ilanları yer almaktadır. İlan hakkında detaylı bilgi almak ve başvuruda bulunmak için, aşağıda İŞKUR’un yayonladığı vasıflı Vasıfsız iş ilanlarına ait link bulunmaktadır. Belirtilen linki kopyalayarak, başvuru ekranına ulaşabilir ve açılan sayfadan bulunduğunuz ili filtreleyebilirsiniz. 

10.000 İŞÇİ ALIMI İLE İLGİLİ YAYINLANAN TÜM İŞ İLANLARI

Bavuru Linki>>>

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=1440