İşkur İş İlanları

İŞKUR duyurdu! 262 personel alımı yapılacak! En az ilköğretim mezunu adaylar başvuru yapabilecek!

İŞKUR 262 temizlik personeli alınacağını açıkladı. Başta büyükşehirler olmak üzere pek çok şehirde yapılacak olan alımlara ilişkin pek çok kriter mevcut. İŞKUR özel – kamu fark etmeksizin pek çok sektörün eleman alım ihtiyaçlarını karşılıyor. Koronavirüs salgını yüzünden İŞKUR’a yapılacak olan başvurular online olarak yapılacaktır.

HANGİ İLLERE ALIM VAR?

İŞKUR bünyesinde pek çok şehre temizlikçi personel alımı yapılacak. İşte alım yapılan ilanlardan bazıları:

Aksaray, İstanbul, Çankırı, Muğla, Antalya, Ankara, Hatay, Rize, Karaman, Yozgat, Uşak, Gaziantep, Konya, Kocaeli gibi pek çok şehre alım devam ediyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İŞKUR yapacağı alım ilanına ilişkin başvuru şartlarını da belirtti. Başvuru şartları her ilana göre farklılık göstermekte olup, genel ilanlar şu şekilde:

  • Aktif ve dinamik çalışılmalı
  • Disiplinli olarak çalışmak
  • En az ilköğretim mezunu olmak (İlanlara göre eğitim durumu değişkenlik gösterebilmektedir)
  • T.C vatandaşı olmak
  • Yüz kızartıcı suç ve 6 ayı geçen adli cezanın olmaması
  • İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak
  • İşini engelleyebilecek sağlık sorununun olmaması

Başvuru şartları ilanlara göre değişkenlik gösterebilmektedir.

İŞKUR’A NASIL ÜYE OLUNUR?

İŞKUR bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşların, ilk olarak İŞKUR’a kayıt olması gerekmektedir. Üye olmak zorunludur. Üye olan kişilerin kayıt esnasında doğru ve eksiksiz bilgi vermesi gerekmektedir. Kayıt olduktan sonra, internet üzerinden çeşitli alanlardaki iş ilanlarını araştırabilir, iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

İŞKUR temizlik personel alım ilanına başvuruda bulunmak için TIKLAYIN

İŞKUR duyurdu! 262 personel alımı yapılacak! En az ilköğretim mezunu adaylar başvuru yapabilecek!İŞKUR duyurdu! 262 personel alımı yapılacak! En az ilköğretim mezunu adaylar başvuru yapabilecek!İŞKUR duyurdu! 262 personel alımı yapılacak! En az ilköğretim mezunu adaylar başvuru yapabilecek!İŞKUR duyurdu! 262 personel alımı yapılacak! En az ilköğretim mezunu adaylar başvuru yapabilecek!İŞKUR duyurdu! 262 personel alımı yapılacak! En az ilköğretim mezunu adaylar başvuru yapabilecek!