İşkur İş İlanları

İŞKUR duyurdu! En az ilköğretim mezunu 296 personel alımı yapılacak! KPSS şartı yok!

Yayımlanan ilanlara göre adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekiyor. Pek çok şehre yapılacak olan alımlarla ilgili detaylar haberimizin içeriğinde. Adaylar başvuruları sadece İŞKUR’un resmi sayfası üzerinden yapabilecek. Online olarak alınan başvurular için tüm detaylar..

296 İŞKUR ELEMAN ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Özel kurumların yaptığı alımda, ilanlara göre şartlar değişkenlik göstermektedir. Genel başvuru şartları aşağıda belirtilmiş olup, ilan içeriğine göre yaş, eğitim ve ikamet yeri değişkenlik gösterebilmektedir. İşte, 296 paketleme işçisi için gerekli şartlar:

– İletişim becerisinin yüksek olması
– Aktif ve dinamik çalışılmalı
– Tercihen emekli olmamak (50 yaşını geçmemek)
– Disiplinli olarak çalışmak
– İlköğretim, lise ve önlisans mezunu olmak (İlanlara göre eğitim durumu değişkenlik gösterebilmektedir)
– T.C vatandaşı olmak
– Yüz kızartıcı suç ve 6 ayı geçen adli cezanın olmaması
– İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak
– İşini engelleyebilecek sağlık sorununun olmaması

HANGİ İLLERDE ALIM VAR?

İŞKUR 296 paketleme işçisi alımları başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere pek çok il için yapılmaktadır. Yapılan alımlar şu illerde:

İstanbul, Adana, Sakarya, Konya, Gaziantep, Denizli, Kocaeli, Kütahya, Antalya, İzmir, Manisa, Yalova, Ankara, Çankırı, Uşak, Kilis

PAKETLEME İŞÇİSİ ALIM İLANINA NASI BAŞVURU YAPILIR?

Koronavirüs salgını kapsamında, İŞKUR ilanlarına başvurular, internetten online olarak yapılmaktadır. İlanları görüntülemek ve başvuru şartlarını taşıyıp taşımadığınızı öğrenmek için İŞKUR’a üye olmanız gerekmektedir. Aşağıda, İŞKUR2a kayıt olabilmeniz için gerekli link bulunmaktadır.

İŞKUR 296 paketleme işçisi alım ilanlarına başvuru yapmak için TIKLAYIN

İŞKUR’A NASIL KAYIT YAPILIR?

İŞKUR’da yayımlanan iş ilanlarına başvurabilmek için adayların, İŞKUR2a kayıtlı işsiz olması ve üye olması gerekmektedir. Kayıt olmak için İŞKUR’un resmi internet sayfasını kullanabilirsiniz. Kişilerin kayıt olurken doğru bilgiler vermesi gerekmektedir. Kayıt olduktan sonra aşağıda belirtilen 296 paketleme işçisi alım ilanlarına başvuruda bulunabilirisiniz.

İŞKUR’a kayıt yapmak için TIKLAYIN

İŞKUR duyurdu! En az ilköğretim mezunu 296 personel alımı yapılacak! KPSS şartı yok!İŞKUR duyurdu! En az ilköğretim mezunu 296 personel alımı yapılacak! KPSS şartı yok!İŞKUR duyurdu! En az ilköğretim mezunu 296 personel alımı yapılacak! KPSS şartı yok!İŞKUR duyurdu! En az ilköğretim mezunu 296 personel alımı yapılacak! KPSS şartı yok!İŞKUR duyurdu! En az ilköğretim mezunu 296 personel alımı yapılacak! KPSS şartı yok!