İşkur İş İlanları

İŞKUR en az ilkokul mezunu 216 paketleme işçisi alımı yapacak!

İŞKUR 05 Ocak 2020 tarihinde yayınlanan açık iş ilanlarına göre Türkiye genelinde toplamda 216 paketleme işçisi alımı yapılacağı bildirildi. Başvuruda bulunmak isteyen adayların her bir iş ilanında farklı olmak üzere en az ilkokul mezunu olmaları yeterli. İşçi alımları başta İstanbul, İzmir, Ankara, Konya ve Kayseri olmak üzere birçok ilde paketleme işçisi alımı yapılacak.

Genel başvuru ilanları arasında deneyimli ve deneyimsiz personel alımı yapan iş ilanları bulunmaktadır. Aşağıda İŞKUR tarafından yayınlanan paketleme işçisi arayan özel kurumların iş ilanları bulunmaktadır. Başvuruda bulunmak ve başvuru şartlarını öğrenmek için belirtilen linki tıklamanız yeterlidir.

Genel başvuru ilanları arasında, her bir ilan içeriğinde farklı olmak üzere; İlana başvuru yapacak adayların, talep edilen bazı şartlara haiz olmaları gerekiyor. İşte detaylar:

BAŞVURU ŞARTLARI

1 – İletişim becerisi yüksek,

2 – Aktif Dinamik

3 – Tercihen genç emekli (50 yaşını geçmemiş)

4 – Disiplinli bir yapıda bulunanlar, gibi şartlar bulunmaktadır.

5 – En az İlköğretim, lise ve önlisans mezunu olmak (her ilanda eğitim şartı farklıdır)

6 – T.C vatandaşı olmak,

7 – Yüz kızartıcı suçu ve 6 ayı geçen adli cezası bulunmamak (hükümlü alımı yapılan ilanlar hariç)

8 – İşini engelleyebilecek her hangi bir sağlık sorunu bulunmamak,

9 – İŞKUR’a kayıtlı olmak,

BAŞVURU ŞEKLİ

Başvurular en yakın İŞKUR İl/ilçe şube müdürlüklerinden şahsen ya da aşağıda verilen linkler üzerinden online olarak yapılabilmektedir. İlanları görüntülemek, istenilen şartları öğrenmek ve hemen e-devlet şifrenizle anında başvuru kaydınızı yapmak için belirtilen linkin üzerini tıklayınız>

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=22893

Çalışma Şartları: Tam zamanlı (bazı ilanlarda vardiyalı olarak belirtilmiştir)

PEKİ İŞKUR’A KAYIT NASIL YAPILIR?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.