İşkur İş İlanları

İŞKUR güncel personel alımı iş ilanları! Aşçı Personel alım ilanları!

İŞKUR, kuruluşundan bu yana toplamda 7.500.000’den fazla kişiye iş istihdamı sağlamış ve istihdam seferberliği kapsamında hergün binlerce kişiye yeni iş istihdamı sağlamaktadır. İŞKUR’un resmi sayfasında güncel tarih olarak şu anda, kamu kurumları ve özel sektör olmak üzere toplamda 59.119 açık iş ilanları bulunmaktadır. Başvurusu devam eden iş ilanları kapsamında 524 aşçı, 425 aşçı yardımcısı ve 6 aşçıbaşı yardımcısı olmak üzere toplamda 955 açcı personel alımı yapılması planlanmaktadır. 

Aşçı personel alımı genel başvuru şartlar arasında birinci öncelik olarak tecrübe sahibi olması tercih edilecek olup, tecrübe sahibi adaylardan en az okur yazar olması istenmektedir. 
Aşağıda İŞKUR’un aşçı personel alımı ile ilgili yayınlanan iş ilanları bulunmaktadır. Belirtilen iş ilanlarına başvuruda bulunmak ve personel alımı genel başvuru şartları hakkında bilgi alabilmek için, ilan altında belirtilen linki kullanabilir ve açılan sayfadan bulunduğunuz ili filtreleyerek istediğiniz ilde ilgili iş ilanını görüntüleyebilirsiniz. 

1 – Aşçı personel alımı iş ilanları linki

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=6132

2 – Aşçı yardımcısı personel alımı iş ilanları linki

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4992

3 – Aşçıbaşı yardımcılığı personel alımı iş ilanları linki

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=27991