İşkur İş İlanları

İŞKUR il bazında online başvuru sayfası ve son dakika yayınlanan 46 Bin 072 güncel iş ilanları!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfasında güncel tarih olarak şu anda 46.072 farklı iş ilanı bulunmakla birlikle bu yayınlanan iş ilanları kapsamında 30 Temmuz 2019 tarihine kadar Türkiye genelinde 60 binden fazla personel alımı gerçekleştirilecektir. İlanlar içeriğinde hemen hemen her meslek guruna ve farklı sektörlere ait iş ilanları bulunmaktadır.

İŞKUR bugüne kadar aracılığını yaptığı kamu kurum ve özel sektörlerin toplamda kuruluşundan buyana geçici ve daimi olmak üzere 7 milyon 500 personel ihtiyacını karşılamıştır. 2019 yılı içerisinde ise yine mevsimlik işçiler dahil olmak üzere toplamda 758.401 kişiye istihdam sağlamıştır.

İŞKUR’un açık iş ilanlarının yayınladığı sayfaya ait aşağıda link verilmiştir. Verilen linki kullanarak meslek gurubuna göre filtrelenmiş ilan sayfasına ulaşabilirsiniz. Açılan sayfadan belirttiğiniz sektördeki iş ilanlarına bakabilir ve bu sayfa üzerinden bulunduğunuz ili filtreleyebilirsiniz. Filtrelenmiş sayfa üzerinden ise hemen e-devlet şifreniz ile giriş yaparak online olarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

İŞKUR’da yayınlanan son dakika güncel iş ilanlarını görüntülemek için lütfen aşağıda belirtilen link alanının üzerini tıklayınız.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx

Peki İŞKUR’a nasıl kayıt yaptırabilirim? İşte cevabı…

İŞKUR’A KAYIT NASIL YAPILIR?

İŞKUR il bazında online başvuru sayfası ve son dakika yayınlanan 46 Bin 072 güncel iş ilanları!

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.

İŞKUR’A KAYIT KOŞULLARI NELERDİR?

İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.

Bir Yorum

  1. Kamu yönetimi mezunuyum kamu yönetimi mezunlarına kadro açılmasını istiyoruz Kamu yönetimi mezunlarına ağırlık verilmelidir sesimizi duyun farklı kurumlarda farklı alan sınavları açılmasını bekliyoruz lütfen farklı kurumlarda farklı kadrolar açılmalıdır müfettişlik uzmanlık müsteşarlık müdürlük şube müdürlüğü oda başkanlığı genel başkanlık denetmenlik daire başkanlığı bölge müdürlüğü danışmanlık hakimlik kaymakamlık başdanışmanı başdenetçi gibi sınavlar açılmalıdır lütfennnnnnnnn gerçekten bekliyoruz lütfennnnnnnnn