İşkur İş İlanları

İŞKUR iş ilanları! Vasıflı Vasıfsız işçi alımı ve personel alımı iş başvurusu…

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) hergün yüzlerce işsize istihdam etmeye devam ediyor. İŞKUR’da hergün yeni iş ilanları yayınlanmakta.. İŞKUR’un resmi sayfasında güncel tarih tarih olarak şu anda 55.429 açık iş ilanları bulunmakta. Hemen hemen her sektörden kamu kurumlarına ve özel sektörlere (www.kamupersoneli.net) vasıflı vasıfsız işçi alımıve memur- personel alımı için binlerce açık iş ilanları bulunmakla birlikte, yayınlanan 2.608 iş ilanları arasında  işçi alımına yönelik Türkiye geneli iş ilanları yer almaktadır. 

İŞKUR, yayınladığı işçi alımı ile ilgili yayınladığı iş ilanları kapsamında 08 – 30 Mayıs 2019 tarihleri arasında tam 8.988 işçi  alımı-personel alımı yapacaktır. Başvuruda bulunmak isteyen adayların, yayınlanan her bir iş ilanı içeriğinde farklılık gösermekle birlikte vasıflı vasıfsız, en az okur yazar, 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. 

İş Başvurusu, İŞKUR’un ilgili resmi sayfası üzerinden e-devlet şifresi kullanılarak yapılmaktadır. Aşağıda, (beden işçisi) işçi alımı ile ilgili yayınlanan iş ilanları yer almaktadır. İlan hakkında detaylı bilgi almak ve başvuruda bulunmak için, her bir ilan altında link bulunmaktadır. Belirtilen ilgili linki kopyalayarak, başvuru ekranına ulaşabilir ve açılan sayfadan bulunduğunuz ili filtreleyebilirsiniz. 

 BEDEN İŞÇİSİ (GENEL) PERSONEL ALIM İLANLARI

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=1440

İNŞAAT İŞÇİSİ PERSONEL ALIM İLANLARI

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2162

TAŞIMA-YÜKLEME-BOŞALTMA İŞÇİSİ PERSONEL ALIM İLANLARI

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=22809

TEMİZLİK PERSONELİ İŞÇİ ALIMI İŞ İLANLARI

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2163

Bir Yorum

  1. Fortlift operatörü belgem ve tecrübem var.soforluluk e sınıfı var src2.4 var is ariyorum

  2. İnşaat kalıp ustası yurdışında çalışmak istiyorum