İşkur İş İlanları

İŞKUR Kendi Bünyesinde Görevlendirmek Üzere Suriyeli ve Türk Personel Alımı Yapıyor! İlan Yayımlandı

Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin ve Türk vatandaşlarının istihdam edilmesi kapsamında İŞKUR bünyesinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu.

İŞKUR resmi internet sitesi aracılığıyla yayımlanan iş ilanında yer alan detaylara göre; “Geçici Koruma Altındaki Suriyeliler ve Türk Vatandaşları İçin İstihdam Desteği Projesi Kapsamında Uygulama Desteği” kapsamında personel alımının yapılacağı açıklandı.

Personel alımının proje kapsamında gerçekleştirildiği bildirildi ve danışman alımı için ilanın yayımlandığı bildirildi.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yayımlanan duyurda ise;

“Geçici Koruma Altındaki Suriyeliler ve Türk Vatandaşları İçin İstihdam Desteği Projesi”, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından Dünya Bankası işbirliğinde uygulanan ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen bir projedir. Projenin amacı geçici koruma altındaki Suriyelilerin ve Türk vatandaşlarının istihdam edilebilirliğini seçilen pilot illerde artırmaktır.” denilmektedir.

İlanda 1 yazılım geliştirme danışmanı ve 1 yazılım test danışmanı alımı yapılacağı duyuruldu.

İlana yapılacak başvurular 26 Temmuz 2019 tarihinde sona erecektir. 

DETAY İÇİN TIKLAYIN

Bir Yorum

  1. 2yildir açım aç ne suriyelisi biz Türk vatandayiz biz dururken daha Suriyeli diyorlarya.bir bayan olarak ben neyapacagimi bilmiyorum iş istiyorum.iss

  2. 2yildir açım aç ne suriyelisi biz Türk vatandayiz biz dururken daha Suriyeli diyorlarya.bir bayan olarak ben neyapacagimi bilmiyorum iş istiyorum.iss

  3. Türk vatandaşı olarak bizz iş bulamıyoruz ne suriyesi yaa yazıkk gerçekten çok yazıkkk bi bu kalmıştı zaten bu suriyelere vermedıgınızz destek kendı vatanımda bizz iş bulamıyoruz ki bide suriyeliler çıkıyor helal etmiyorummm hakkımı benim fakirimin hakkını onlara yediriyorsunuzz..

  4. Onlar zaten devletten maas aliyolar.ne isi veriyosunuz kendi milletinizi dusunun ilk

  5. 2 personel icinmi koskoca baslik actiniz ustelik yazilim bilecekmis oylemi?

  6. Bütün Türklerin işsizlik sorunu bitti Suriyelileri mi düşünür oldunuz ilk önce kendi vatandasinizin işsizlik sorununu cözün sonrada Suriyelileri ülkelerine gönderin orada çalışsınlar benim ülkemde kendi kanimdan canımdan olan kardeslerim Suriye'de şehit düştü Suriyeliler değil onlar zaten sayenizde paşalar gibi yasiyo kendi vatandasinizi perişan ettiniz hakkımı helal etmiyorum yazıklar olsun.

  7. Turkiye'ye doldurdular capulculari yazilim uzmani alacaklarmis. Yetmedimi besledikleri Turk vatandaslarina tanimadiklari haklari tanidilar,pasalar gibi benim ulkemde yaşiyorlar. Bunlar misafir degil yerleştiler Allah belalarini versin. Ama suc bunlari başimiza bela edenlerde!!!

  8. 25 yaşındayım camasircilik işine bile başvurdum deneyim diyerek telefonu yüzüme kapattılar. Önlisans mezunuyum , özel güvenlik kartım var iş bulamiyorum. Allah bu iskurunda bin türlü belasını versin. Yalan kanmayin iskurdan iş felan bulamazsınız herkes kendi adamını kayirmanin derdinde.

  9. 2011den beri kaydım var 1kere iş bulamadım adamlar 3/5yildir burdalar iş imkanı sağlanıyor ne kadar mantıksız kendi vatandaşı ac başkası doyuyor????

  10. En ufak hakkım varsa haramdır vatandaş ne halde daha suriyeli suriyeli

  11. Allah belanızı versin ülkede ışsiz çok ama adam Suriyeli istemiş ver mehteri birdaha gelecek

  12. Yazılım geliştirme uzmanı olsam işsiz kalırmıyım işkumuş kendine faydası yok komik

  13. Yazılım geliştirme uzmanı olsam işsiz kalırmıyım işkumuş kendine faydası yok komik

  14. ben çocuklarımla hayat mücadelesinde uğraşırken Suriyeli çocuklara yardım var bize gelince yok