İşkur İş İlanları

İŞKUR KPSS şartsız en az İlköğretim, lise ve önlisans mezunu Danışma Memuru ve Müşavir alımı iş başvuru ilanı yayınladı!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un 22 Ağustos 2019 tarih ile yeni yayınladığı iş ilanlarına göre, Başta İstanbul ve İzmir ve Tekirdağ olmak üzere 11 şehirde Danışma Memuru alımı yapılmaktadır. İŞKUR’dan yapılan bildiride, danışma memurluğu için başvuruda bulunmak isteyen adaylardan KPSS şartı istenmeyecek olup, adayların en lise ve önlisans eğitim düzeylerinden olmaları gerekmektedir. Alınacak toplam danışma memuru sayısı 57’dir.

BAŞVURU ŞARTLARI

1 – Danışma Memuru (Müşavir) alımı için;

CSS Müşavirlik Birleşik Krallık (İngiltere, İskoçya, K. İrlanda & Galler) ülkelerine yapılan vize ve göçmenlik başvuruları ile bu başvuruların retlerine ilişkin ilgili itiraz başvuruları konusunda Ankara İstanbul İzmir ve Gaziantep ofislerinde danışmanlık hizmeti sağlayan özel bir firmadır. Londra ofisimiz tarafından BK içindeki vizelerin uzatılması, süresiz oturum ve vatandaşlık hizmetleri de sağlanmaktadır.

Danışman yardımcısı adayı pozisyonunda çalışmaya başlayacak olan adayların konu ile ilgili bilgilerinin olmaması dezavantaj değildir. Adaylar kabul edildikleri takdirde İŞKUR iş başı eğitim programı kapsamında İŞKUR’un belirlediği 3 aylık sürede şirketimizde eğitim alacak olup eğitim sürecini başarı ile tamamlayanlar şirketimiz bünyesinde tam zamanlı olarak çalışmaya başlar. İŞKUR programı kapsamında kursiyere yapılacak olan tüm ödemeler İŞKUR tarafından belirlenen miktarda her bir fiili gün için olacak şekilde ödenecek olup şirketimiz bu ödemeye ek herhangi bir ödeme yapmayacaktır. İŞKUR ayrıca kursiyerler için kısa vadeli sigorta kolları kapsamında iş kazası ve meslek hastalıkları primleri olarak SGK’ya prim ödemesi yapacaktır. Kursiyer kurs programı sonunda şirket bünyesinde çalışmaya başladığı günden itibaren şirket yönetim kurulu tarafından belirlenen ücret karşılığında çalışmaya devam edecek olup yine kurs programı sonundan itibaren şirket tarafında sigorta primi ödenmeye başlanacaktır. Programa ilişkin detaylı bilgiler www.iskur.gov.tr/isarayan/işbaşıeğitimadresinden edinilebilir.

Danışman Yardımcısı Adayı – Pozisyon Bilgileri:

Firmamız Ankara- İstanbul- İzmir- Gaziantep ofislerinde tam zamanlı olarak çalışacak ve şirket tanıtımında bahsi geçen konularda hizmet gösterecek “Danışman Yardımcısı” adayları aranmaktadır;

Lisans Mezunu,

Yazışma kurallarına ve hitap şekillerine hâkim,

MS Office uygulamalarına (Outlook, Word, Excel gibi) hâkim,

Ofis cihazlarını (bilgisayar, fax, fotokopi, telefon, santral, vs gibi) rahatlıkla kullanabilecek durumda,

Takım çalışmasına yatkın, ofis temposuna istekli, esnek çalışma saatlerine uygun,

İngilizce diline aşina (tercih sebebi),

Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 3 yıl tecilli,

Danışman Yardımcısı adaylarından beklenen sorumluluklar,

Kendisine verilen işleri özenle yapması,

Şirketimiz ile iletişime geçerek danışmanlık hizmeti almak isteyen bireysel ve kurumsal başvuru sahiplerine gerekli bilgi ve hizmeti sağlayarak kendi müşteri ağını oluşturması,

Hâlihazırda var olan bireysel ve kurumsal müşteriler ile ilişkilerin devamlılığını sağlaması,

Başvuru dosyalarında müşteri ilişkilerini yürütmesi, dosyaların organizasyonu, tercüme – form – başvuru – randevu koordinesinin yapılması, başvuru sonrası takip hizmetinin verilmesi,

Dosyaların hazırlanması ve arşivlenmesi konusunda gerekli çalışmaları yapmak,

Başvuru Yapmak İçin BURAYI TIKLAYINIZ>

2 – En az ilköğretim, lise ve önlisans düzeyinde Danışma memuru alım ilanlarını görüntülemek için BURAYI TIKLAYINIZ>

3 – En az lise mezunu, bilgisayar kullanabilen, 20-50 yaş arası Danışma Görevlisi-Otel alımı için BURAYI TIKLAYINIZ>

BAŞVURU ŞEKLİ

Belirlenen son başvuru tarihinden önce İŞKUR il/ilçe şube müdürlüklerinden şahsen giderek veya belirtilen linkler üzerinden İŞKUR şubelerine gitmeden online olarak yapabilirsiniz. Online başvuru yapabilmeniz için öncelikli olarak İŞKUR’a kayıtlı olmanız gerekmektedir. Eğer İŞKUR’da kayıtlı değilseniz, aşağıda İŞKUR’a nasıl kayıt yapılır? Başlıklı bilgilendirmemiz bulunmaktadır.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru şartları her bir ilan içeriğinde farklı olmak üzere;

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

18 yaşını tamamlamış olmak,

İŞKUR’a kayıtlı olmak,

Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamu haklarından mahrum olmamak.

Güvenlik Soruşturması/Arşiv araştırması olumlu olmak.

Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olması)

Atanacağı görevi devamlı olarak yapmasına engel herhangi bir sağlık engeli olmaması.

Bir Yorum

  1. Is istiyorum iş sadece temizlik işi yükseklerde gözüm yok emeğimle hakkimla çalışayım çocuğumu okutayim