İşkur İş İlanları

İŞKUR Memur personel alım ilanları! 16.954 daimi işçi personel alımı iş ilanları

İŞKUR, istihdam seferberliğine yönelik olarak bir çok sektörden memur alımı ve işçi alımı yapmak için yeni iş ilanları yayımladı. İŞKUR bu kapsamda 2019 yılı içeriside yaklaşık 1 milyon memur alımı ve işçi alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartlı ve şartsız Bay- bayan personel alımı yapacağını duyuran İŞKUR, yayımladığı yeni ilanlarda hangi sektörlerden alınacağını yayımladı. Yayımlanan ilanan göre Güvenlik görevlisi, şoför, aşçı, temizlik personeli, büro memuru, depo memuru, ambar memuru, yolcu şoförü, kaynakçı, tesisatçı, işletmeci, veri giriş personeli, çağrı merkezi personeli ve çok daha fazla kadroya memur, işçi personel alımı yapılmaktadır. Yapılacak atamalar Türkiye geneli olup, alınacak memur alımı sayısı il ve kurumuna göre farklılık göstermektedir. 
Başvuru yapmak isteyen adaylar iskur.gov.tr adresini ziyaret edip, açık iş ilanları bölümünden meslek ile arama yaparak ya da iş yeri ünvanı üzerinden sorgulama gerçekleştirerek, tüm ilanları görüntüleyebilir, başvurularını yapabilirler.. Başvurular başlamıştır. Memur alımı veya işçi alımı için başvuru yapmak isteyen adaylar, yapılabilecek başvuru sayılarınıda göz önünde bulundururak bir an önce kontenjanlar dolmadan başvurmakta acele etmelidirler. 

HANGİ KADROLARA ALIMLAR YAPILIYOR?

Güvenlik görevlisi, şoför, aşçı, temizlik personeli, büro memuru, depo memuru, ambar memuru, yolcu şoförü, kaynakçı, tesisatçı, işletmeci, veri giriş personeli, çağrı merkezi personeli ve çok daha fazla kadroya personel alımı yapılmaktadır.

İŞKUR MEMUR PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

T.C vatandaşı olan, kamu haklarından mahrum bırakılmamış, okur yazar durumda olan kişilerden lisans mezunu kişilere kadar tüm eğitim düzeylerinden olan kişilere yönelik memur personel alımları yapılmaktadır. Pozisyonlara yönelik adaylardan ek nitelikler istenebilir. Bu nitelikler MS-Office programlarını kullanabilmek, ehliyet sahibi olmak veya SRC belgesi bulunmak şeklinde özetlenebilmektedir.

İŞKUR’DAN İLANLAR YAYIMLADI

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla yeni ilanlar yayımlandı memur ve işçi alımları yapılacağı bildirildi.
Ayrıca ilanlarda kadrolara göre talep edilen genel ve özel başvuru şartlarına yer verildi.
Başvuru yapacak adayların detayları incelemesi gerekiyor. Aksi takdirde başvuru şartlarına haiz olmayanların başvuruları kabul edilmeyecek.

Teşvikler işsizlere iş yolunu açarken; İŞKUR istihdamda önemli bir rol üstleniyor. İş arayanlarla işverenleri buluşturan İŞKUR, bu yıl şimdiden 205 bin 430 kişiyi işe yerleştirdi. İŞKUR’da halen 46 bin 64 açık iş bulunuyor. En çok eleman aranan alanların başında ise beden işçiliği geliyor. İşverenler 6 bin 552 beden işçisi arıyor.

NASIL BAŞVURULUYOR?

Aşağıda İŞKUR’un il il filtreleyebileceğiniz A-Z sıralamasına göre sektör iş ilanlarına ait link verilmiştir. Aşağıda belirtilen linki kopyalayarak aratınız ve çıkan sayfadan bulunduğunuz ili işaretleyerek ara bütonuna basınız. Açılan sayfada alfabetik sıraya göre sıralanmış iş ilanları gelecektir. Buradan istenilen iş ilanına tıklayarak genel başvuru şartlarını öğrenebilir ve e-devlet şifresini kullanarak başvuruda bulunabilirsiniz..

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx

Bir Yorum

  1. Ankara karşıyaka da oturuyorum temizlik için iş istiyorum