İşkur İş İlanları

İŞKUR noter kurası ile üniversiteye kadrolu işçi alımı yapılacağını duyurdu!

Süleyman Demirel Üniversitesi 16.09.2020’de Türkiye İş Kurumu’nun internet sayfası üzerinden yeni bir iş ilanı yayımladı. İŞKUR’un ‘’kamu iş ilanları’’ sayfasında yayımlanan ilana göre Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü, üniversite hastanesi başmüdürlüğünde çalıştırılmak üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla aşağıda yer alan tabloda dağılımı gösterilen şekilde 62 adet “Sürekli İşçi” alımı yapılacaktır.

BAŞVURU TARİHİ

Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, İŞKUR internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Müracaat etmek isteyen adaylar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden çevrimiçi (online) olarak 16.09.2020-21.09.2020 tarihlerinde müracaat edebileceklerdir.

HASTA BAKIMI VE TEMİZLİĞİ İÇİN PERSONEL ALIMI

Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşından gün almamış olmak,

Ortaöğretim Kurumlarının Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alanının Engelli Bakımı veya Hasta Bakımı ve Yaşlı Bakımı Dallarından, Hasta ve Yaşlı Bakımı veya Hasta ve Yaşlı Bakım ya da Sağlık Hizmetleri Alanının Ebe Yardımcılığı, Hemşire Yardımcılığı ve Sağlık Bakım Teknisyenliği Dallarından birinden mezun olmak.

KURA İŞLEMİ KURA TARİHİ, YERİ VE SONUÇLARIN AÇIKLANMASI

1-Başvuruların tamamı İŞKUR’a yapılacak olup noter kurası çekimi için başvuru listeleri İŞKUR tarafından Üniversitemize gönderildiğinde noter kurasına katılacakların isim listesi Üniversitemizin www.sdu.edu.tr adresinde yayımlanacaktır.

2-Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin Geçici 6 ncı maddesi uyarınca, istihdam edilecek kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayısı kadar da yedek aday, İŞKUR tarafından gönderilen başvurular arasından noter tarafından yapılacak kura çekilişi sonucunda belirlenecektir.

3-Noter kura çekilişi ilgili noterlikçe belirlenen yöntemle 28.09.2020 tarihi saat 14:00’de Süleyman Demirel Üniversitesi Prof. Dr. Metin Lütfü ÇAKMAKÇI Kültür Merkezinde gerçekleştirilecektir.

4-Noter kurası sonucu kazanan adaylar, istenen belgeler, belgelerin teslim tarihi ve yeri Üniversitemizin www.sdu.edu.tr adresinden duyurulacaktır. Ayrıca kura sonucu yerleştirilen adaylara her hangi bir yazılı tebligatta bulunulmayacaktır.

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ülkemizde de görülmekte olan KORONAVİRÜS- COVID-19 salgını nedeniyle halk sağlığını korumak amacıyla başvurular; İŞKUR internet sitesinden (https://esube.iskur.gov.tr/ internet adresi üzerinden “İş Arayan” linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak), E-DEVLET ve ALO 170 hattı üzerinden yapılacaktır. Fiziki ortamda başvuru alınmayacaktır.

Hemen online başvuru için BURAYA TIKLAYINIZ