İşkur İş İlanları

İŞKUR ön muhasebeci, reyon görevlisi ve satış temsilcisi olmak üzere 2.094 personel alımı yapacak!

Türkiye iş Kurumu (İŞKUR) bugün yeni iş ilanları yayınladı. İŞKUR’un açık iş ilanları sayfasında yer alan ilanlara göre 659 firma ön muhasebeci, 88 firma reyon görevlisi ve 81 firma satış temsilci/danışmanı ilanı yayınladı. Yayınlanan bu ilanlara göre 727 Ön Muhasebeci, 715 Reyon Görevlisi ve 652 Satış Temsilcisi alımı olmak üzere toplamda 2.094 personel alımı yapılacak. Reyon görevlisi alımı yapan kurumlar arasında Migros marketler zincircide bulunmakta olup 300 personel alımı yapacaktır. Aşağıda Migros Market iş başvuru linki verilmiştir.

BAŞVURU ŞEKLİ

Başvurular İŞKUR şubelerinden veya İŞKUR e-şube üzerinden online yapılmaktadır. Başvurular başlamış olup, her bir ilanın son başvuru tarihi farklı olmak üzere 12 Kasım 2019 tarihine kadar devam etmektedir. Aşağıda İŞKUR üzerinden, belirtilen meslek guruplarından personel alımı yapan kurumların, ilanlarının yayınlandığı sayfalara ait linkler bulunmaktadır. Bu linklere tıklayarak hangi ilden kaç personel alımı yapıldığı görüntüleyebilir ve aynı sayfa üzerinden seçtiğiniz bir ilana anında online başvuru kaydınızı oluşturabilirsiniz.

Başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak İŞKUR’a kayıtlı olmaları ve aşağıda bulunan genel başvuru şartlarına uygun olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların, her bir ilanda öğrenim şartı değişmekle birlikte en az ilköğretim, lise ve önlisans mezunu olmaları gerekmektedir.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

1 – 18 yaşını doldurmuş olmak,

2 – Kamu haklarından mahrum olmamak (Herhangi bir adli hükmün altında bulunmamak)

3 – İŞKUR’a kayıtlı olmak,

4 – Affa uğramış olsa bile devlet güvenliğine karşı ve yüz kızartıcı suç işlememiş olmak,

5 – Herhangi bir kurumdan emekli olmamak,

MİGROS 300 PERSONEL ALIM İLANI

İstanbul İli Anadolu Yakasında yer alan Migros mağazalarımızda görevlendirilmek üzere; Full Time/ Part Time kasiyer, reyon görevlisi, manav, kasap ve satış elemanı olarak görev yapacak kişiler aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu, tecrübeli veya tecrübesiz kişiler ilana başvurabilir. Başvuru yapmak isteyen adaylar http://basvuru.migros.com.tr/ linki ve “En Yakın mağazadan başvuru yapabilirsiniz.

Ön Muhasebeci alım ilanlarını görüntülemek için burayı tıklayınız

Satış Temsilcisi alım ilanlarını görüntülemek için burayı tıklayınız

Reyon görevlisi alım ilanlarını görüntülemek için burayı tıklayınız