İşkur İş İlanları

İŞKUR online başvuru ile 14 şehirde 252 hastane personeli alımı yapılacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), 10 Eylül 2020 tarihi itibari ile hastane personeli alımı için yeni iş ilanları yayınladı. İŞKUR’un açık iş ilanları kategorisinde yayınlanan ilanlara göre, aşağıda belirtilen şehirlerde bulunan hastane ve bazı sağlık kurumlarına hasta ve yaşlı balımı işlerinde görevlendirilmek üzere toplam 252 hastane personeli alımı yapılacaktır.

İŞ BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

İş Başvuruları, her bir ilanın son başvuru tarihi farklı olmak üzere 10-30 Eylül 2020 tarihleri arasında, Türkiye İş Kurumu resmi sitesi olan www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden, e-devlet şifresi ile giriş yapılarak online şeklinde yapılacaktır.

İŞKUR aracılığı ile hastane personeli alımı yapan kurumların iş ilanlarına ulaşmak için BURAYI TIKLAYINIZ. Açılan sayfada, hangi hastane ve sağlık kurumunun personel alımı yaptığına dair güncel ilanlar bulunmaktadır. Bu ilanlara tıklayarak, başvuru şartlarını ve diğer detayları görüntüleyebilir ve başvuru ekranından, online olarak ön başvuru kaydınızı oluşturabilirsiniz.

HANGİ ŞEHİRLERDE PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Ankara, Yalova, İzmir, Aydın, Bursa, İstanbul, Eskişehir, Kocaeli, Balıkesir, Konya, Tunceli ve Muğla olmak üzere toplam 14 şehirde bulunan hastane ve sağlık kurumlarına hasta ve yaşlı bakımı işlerinde görevlendirilmek üzere toplam 252 personel alımı yapılacaktır.

Türkiye genelinde kamu hastanelerine sağlık personeli alımı için yayınlanan tüm iş ilanlarını görüntülemek için BURAYI TIKLAYINIZ