İşkur İş İlanları

İŞKUR Personel Alımı İş İlanları! Daimi İşçi Alım İlanları

İŞKUR‘da güncel tarih olarak 56.587 açık iş ilanları bulunmaktadır. İŞKUR, 2019 yılı içerisinde Türkiye geneli toplamında tam 522.521 kişiye istihdam sağlamıştır ve her gün bu istihdama yüzlerce yeni kişiler eklenmektedir. 
İŞKUR’un 27 Mayıs 2019 itibari ile yayınlandığı açık iş ilanları kapsamında Temizlik Sektöründen 764, daimi vasıflı ve vasıfsız işçi alımı için 2.488, satış danışmanı olarak 728 ve turizm ve otelcilik sektöründen 336 farklı iş ilanları bulunmaktadır.  Bu bağlamda 4 ayrı sektörden toplamda 17 bin 412 daimi işçi ve personel alımı yapılacaktır.

İŞKUR Personel Alımı İş İlanları! Daimi İşçi Alım İlanları
Yayınlanan iş ilanları ile ilgili başvurular başlamış olup, son başvuru tarihi ve başvuru şartları her bir ilan içeriğinde değişiklik göstermektedir. En az okur yazar arayan iş ilanlarından en az lisans arayan iş ilanlarına kadar, Türkiye’nin hemen hemen her ilinden farklı kurumlardan personel alımı yapılmaktadır. Aşağıda bu iş ilanları ile ilgili olarak; başvuru ekranına ulaşabilmeniz ve İŞKUR’un resmi sayfası üzerinden ilgili iş ilanına başvuruda bulunabilmeniz için linkler verilmiştir. 
Belirtilen linki kopyalayarak aratınız ve açılan sayfadan bulunduğunuz ili filtreleyerek ilgili iş ilanına ulaşabilirsiniz!.. 

DAİMİ İŞ ALIMI İŞ İLANLARI BAŞVURU LİNKİ >>>

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=1440

TEMİZLİK PERSONELİ ALIM İLANLARI BAŞVURU LİNKİ >>>

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4335

SATIŞ DANIŞMANI PERSONEL ALIMI İŞ İLANLARI BAŞVURU LİNKİ >>>

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4064

TURİZM VE OTELCİLİK SEKTÖRÜ PERSONEL ALIMI İŞ İLANLARI BAŞVURU LİNKİ >>>

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=1400