İşkur İş İlanları

İŞKUR Şubat ayı güncel iş ilanları! Kamu ve özele personel alımı yapılacak!

İŞKUR kendi resmi internet sayfası üzerinden yeni iş ilanları yayınladı. İŞKUR’un açık iş ilanları kategorisinde yer alan bu güncel ilanlara göre, Türkiye geneli personel alımı yapılacaktır. Personel alımları yüzlerce meslek guruplarından yapılacak olup, başvurular bizzat Türkiye İş Kurumu’nun il-ilçe şube müdürlüklerinden veya İŞKUR’un kendi web sayfası üzerinden online olarak yapılacaktır.

HANGİ MESLEKLERDEN PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

İŞKUR sayfasında hemen hemen her meslek gurubuna ait farklı iş ilanları bulunmakta olup, en fazla alımlar beden işçisi, güvenlik görevlisi, satış danışmanı, büro memuru, farklı branşlardan sağlık personeli, farklı alanlardan usta-kalfa tekstil işçisi alımı yapılacaktır.

İŞKUR Şubat ayı güncel iş ilanları! Kamu ve özele personel alımı yapılacak!

Personel alımları sadece bu belirtilen meslek guruplarıyla sınırlı değildir. Bazı eğitim kurumlarına farklı branşlardan öğretmen, özel eğitmen, mühendis, mimar ve daha birçok meslek gurubundan memur alımı yapılmaktadır. Hangi mesleklerden kaç memur veya işçi alımı yapıldığı, İŞKUR sayfasında ayrı ayrı belirtilmiştir.

YAYINLANAN GÜNCEL İŞ İLANLARINI NASIL GÖREBİLİRİM?

Tüm kamu ve özel kurumlar için yayınlanan iş ilanları, İŞKUR’un 3 farklı kategorisinde yayınlanmakta olup, bu kategoriler İŞKUR’un ana sayfasında yer almaktadır. Bunlar şunlardır;

İŞKUR Şubat ayı güncel iş ilanları! Kamu ve özele personel alımı yapılacak!

1 – Kamu memur alımı kategorisi (KPSS’li ve KPSS’siz personel alım ilanları bulunur)

2 – Kurum Dışı Kamu İşçi Alım İlanı kategorisi (Belediye ve bazı kamu kurum ve kuruluşlarının iş ilanları bulunur)

3 – Açık İş İlanları kategorisi (tüm özel sektöre ait yayınlanan iş ilanları bulunur)

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İş başvuruları size en yakın iş bulma kurumu müdürlüklerine şahsen giderek veya aşağıda belirtilen linki tıklayarak İŞKUR’un resmi internet sayfasında e-devlet sistemi üzerinden online başvuru yapabilirsiniz. Bunun için İŞKUR’a kayıtlı olmanız ve e-devlet şifrenizin bulunması yeterlidir.

Aşağıda belirtilen linke tıklayarak, İŞKUR üzerinden yayınlanan tüm mesleklere ait iş ilanlarını görüntüleyebilir ve bu meslek dallarında hangi şehirlerden personel alımı yapıldığını görüntüleyebilirsiniz.  Ayrıca buraya tıklayarak, sayfamızda yayınlanmış tüm İŞKUR iş ilanlarını ayrıntılı bir şekilde görebilirsiniz.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İŞKUR üzerinden yapılan tüm başvurular belli bir kritere dayalıdır. Personel alımı için yayınlanan iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların öncelikli olarak aşağıda belirtilen şartları taşıması gerekmektedir. Peki nedir bunlar?..

1 – 18 yaşını doldurmuş olmak

2 – Herhangi bir kurumda emekli olmamak,

3 – İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak,

4 – Devlet güvenliğine karşı herhangi bir suç işlememiş olmak,

İŞKUR sayfası üzerinden iş aramak için buraya tıklayınız