İşkur İş İlanları

İŞKUR tarafından 225 güvenlik, 173 akaryakıt satış elemanı ve 450 büro memuru alımı yapılacaktır!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) hergün binlerce işsize istihdam sağlamaya devam ediyor! İŞKUR’un 06 Ocak 2020 güncel tarih olarak şu anda 14 bin iş ilanı bulunmaktadır. Açık iş ilanları kategorisinde yayınlanan ve başvurusu devam eden personel alım ilanlarına göre; Ocak Ayı sonuna kadar yaklaşık 37 bine yakın kişeye yeni iş istihdamı sağlanması hedeflenmektedir. 
İŞKUR’da 225 güvenlik, 173 akaryakıt satış elemanı ve 450 büro memuru alımı olmak üzere toplamda 848 personel alımı yapılacaktır.  Yayınlanan bu 3 meslek gurubu için belirlenen genel başvuru şartları arasında, adayların en az ilköğretim mezunu, ortaöğretim ve en az önlisans mezunu olma şartları sunulmaktadır. Başvurular, İŞKUR’un resmi sayfası üzerinden yada size en yakın il/şube müdürlüklerine şahsen giderek yapılacaktır. 

Aşağıda, Güvenlik görevlisi, akaryakıt satış elemanı ve buro memuru personel alımı ile ilgili yayınlanan iş ilanları ve bu iş ilanları hakkında bilgi almanız veya başvuru sayfasına girerek kayıt yaptırabilmeniz için link bulunmaktadır. 

İllere göre yayınlanan ilaanları görüntülemek ve İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online başvuru yapabilmek için aşağıda belirtilen linklerin üzerini tıklayınız

1 – Güvenlik Personeli Alım Başvuru sayfası Linki >>>

2 – Büro Memuru alım ilanı başvuru sayfası linki >>>

3 – Akaryakıt Satış Elemanı (Pompacı) iş ilanı başvuru sayfası linki >>>