İşkur İş İlanları

İŞKUR tarafından en az ilköğretim ve lise mezunu danışma memuru alımı için yeni iş ilanları yayınlandı!

İŞKUR 02 Ağustos 2019 tarihinde yayınlanan açık iş ilanlarına göre Türkiye genelinde toplamda 40 danışma memuru alımı yapılacağı bildirildi. Başvuruda bulunmak isteyen adayların her bir iş ilanında farklı olmak üzere en az ilköğretim ve ortaöğretim (lise ve dengi okullar) mezunu olmaları gereklidir. Danışma memuru alımları başta İstanbul, İzmir olmak üzere birçok ilde olmaktadır.  

Genel başvuru ilanları arasında, her bir ilan içeriğinde farklı olmak üzere; İlana başvuru yapacak adayların, talep edilen bazı şartlara haiz olmaları gerekiyor. İşte detaylar:

BAŞVURU ŞARTLARI

1 – İletişim becerisi yüksek,

2 – Aktif Dinamik

3 – Tercihen genç emekli (50 yaşını geçmemiş)

4 – Disiplinli bir yapıda bulunanlar, gibi şartlar bulunmaktadır.

5 – En az ilköğretim mezunu olmak

6 – T.C vatandaşı olmak,

7 – Yüz kızartıcı suçu ve 6 ayı geçen adli cezası bulunmamak (hükümlü alımı yapılan ilanlar hariç)

8 – İşini engelleyebilecek her hangi bir sağlık sorunu bulunmamak,

9 – İŞKUR’a kayıtlı olmak,

Aşağıda İŞKUR tarafından yayınlanan danışma memuru arayan özel kurumların iş ilanları bulunmaktadır. Başvuruda bulunmak ve başvuru şartlarını öğrenmek için belirtilen linki tıklamanız yeterlidir.

Başvuruda bulunmak için lütfen BURAYI TIKLAYINIZ

İŞKUR’da yayınlanan tüm ilanları görüntülemek için BURAYI TIKLAYINIZ

Sözleşmeli Kamu Personeli Alım İlanlarını Görüntülemek İçin BURAYI TIKLAYINIZ

BAŞVURU ŞEKLİ

Başvurular en yakın İŞKUR İl/ilçe şube müdürlüklerinden şahsen ya da aşağıda verilen link üzerinden online olarak yapılabilmektedir.

Çalışma Şartları: Tam zamanlı (bazı ilanlarda vardiyalı olarak belirtilmiştir)

Büro memuru Alımı ilanlarını görüntülemek için belirtilen link alanını tıklayınız

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267

PEKİ İŞKUR’A KAYIT NASIL YAPILIR?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.

KAYIT KOŞULLARI

İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.

ÖNCELİKLİ GÖNDERME HAKKINA SAHİP OLANLARIN KAYIT İŞLEMLERİ

Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine öncelikli olarak müracaat edecek olanlar, öncelik hakkı sahipliğine ilişkin belgelerini İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine ibraz ederek bu durumlarını onaylatmaları zorunludur. Onay işlemi yaptırmayan öncelikliler normal statüde işlem görecektir.

KAYITLARIN GEÇERLİLİK SÜRESİ VE İŞLEMDEN KALDIRILMASI

Kayıtların aktif olarak işlemde kalma süresi, son işlem tarihinden itibaren on iki aydır. Kayıtları işlemden kaldırılan iş arayanlar internet üzerinden Kurum portalına giriş yaparak “İş Arama/Kayıt Durumu” menüsünden kaydını aktif duruma getirebilirler veya İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen, telefon, faks, e-mail vb. iletişim araçlarıyla müracaat etmeleri halinde kayıtları yetkili Kurum personelince müracaat tarihinden itibaren aktif duruma getirilir. Aktif olarak işlemde kalma süresi içinde işlem görmeyen veya diğer nedenlerle pasif duruma alınan kayıtlar, iş arayan tarafından güncelleninceye kadar aktif olarak değerlendirilmeyecektir.

Bir Yorum

  1. Benim de bu işe cok ihtiyacim var iskura kayitliyim ama hic ses cikmadi

  2. Slm ilk okul mezunuyum îşkur kaydım var. 6 cocuk babasiyim kiraciyim acil ise ihtiyacim var. hic kamoda calışmadım ne iş olursada yaparım ise ihtiyacim var yardımcı olursanız sevinirim 05458510215

  3. Slm gaziantep / nizip ten ilk okul mezunuyum işkur kaydım var 6 cocuk annesiyim acil işe ihtiyacim var kiraciyim yardimcı olursanız sevinirim 05458510215

  4. 8 senelik sigortam var tamamlamak için çalışmak istiyorum.

  5. 8 senelik sigortam var tamamlamak için çalışmak istiyorum.

  6. Ben kamudan beklentim var onüç senedir.tanıdıgım olmaďıgı içi nasip olmadı ama typ 'den iskur ararsa nasip olcak.Ben burdan bakanıma sesleniyorum inşAllah yardımcı olur.

  7. Ben kamudan beklentim var onüç senedir.tanıdıgım olmaďıgı içi nasip olmadı ama typ 'den iskur ararsa nasip olcak.Ben burdan bakanıma sesleniyorum inşAllah yardımcı olur.

  8. Ben kamudan beklentim var onüç senedir.tanıdıgım olmaďıgı içi nasip olmadı ama typ 'den iskur ararsa nasip olcak.Ben burdan bakanıma sesleniyorum inşAllah yardımcı olur.

  9. Ben kamudan beklentim var onüç senedir.tanıdıgım olmaďıgı içi nasip olmadı ama typ 'den iskur ararsa nasip olcak.Ben burdan bakanıma sesleniyorum inşAllah yardımcı olur.

  10. Ben kamudan beklentim var onüç senedir.tanıdıgım olmaďıgı içi nasip olmadı ama typ 'den iskur ararsa nasip olcak.Ben burdan bakanıma sesleniyorum inşAllah yardımcı olur.

  11. Erzurum'da varmı acaba
    İnşAllah bende iş bulurum Ankara da dayısı olanlar giriyor olmayan
    geride kalıyor

  12. Erzurum'da varmı acaba
    İnşAllah bende iş bulurum Ankara da dayısı olanlar giriyor olmayan
    geride kalıyor

  13. Dayınız var mı dayı Dayınız varsa olur yoksa Yok olursunuz Bu Ülkede

  14. Böyle haberler yapıp insanların umutlarıyla oynamaya utanmıyorsunuz hic degil mi? Danışma memuru, büro memuru seklinde özel sektörde de meslekler var. Ama siz memur yazıyor diye böyle sacma sapan haberler yapıyorsunuz. Inanmayin arkadaslar şöyle sitelere. Iskur kendi sayfasindan kamu ilanlari diye bakabilirsiniz. Devlet personel baskanliginin sitesinden kamu alimlarini takip edebilirsiniz. En dogru kaynaklar devletin kendi siteleri lütfen bu siteleri takip prim vermeyin

  15. Türkiye geneli 40 kişi alınacak. AKP İlçe Başkanı isminizi yollarsA olabilir. Yoksa boşuna heveslenmeyin. …

  16. Benim de cok ihtiyacım var ama ben zonguldak işkur u anlamıyorum sanki torbil yapıyor elden alıyor işcileri kac defa gittim bir şey cıkmadım

  17. Benim de cok ihtiyacım var ama ben zonguldak işkur u anlamıyorum sanki torbil yapıyor elden alıyor işcileri kac defa gittim bir şey cıkmadım

  18. Calismayi ve uretmeyi ck seviyorum ve ihtiyacim da var insAllah bizide gorup duyan olur ☺

  19. İskur kaydım var ama herhangi bir bilgi gelmedi bna bu işle ilgili nasıl kayıt ola bilirim

  20. İskur kaydım var ama herhangi bir bilgi gelmedi bna bu işle ilgili nasıl kayıt ola bilirim

  21. buraya iş ilanlari veripte milleti kandırmayalım nasıl olsa sahipli

  22. buraya iş ilanlari veripte milleti kandırmayalım nasıl olsa sahipli

  23. buraya iş ilanlari veripte milleti kandırmayalım nasıl olsa sahipli

  24. buraya iş ilanlari veripte milleti kandırmayalım nasıl olsa sahipli

  25. buraya iş ilanlari veripte milleti kandırmayalım nasıl olsa sahipli

  26. İşe cok ihtiyacim var neolyr yardimci olun iskurda kayittliyim ne is olursa yaparim

  27. Iskur alim yapıyor fakat 6ay çalıştırdı bizi 1yildir boş geziyorum trabzon da proje yok bu millet ne yapsın iş kur çözüm deyil çocuk kaldırmaya benzer

  28. Allahim burya iş icin yazi yazan din kardeşlerime herkese hayirli birer iş nasip et yaratan sensin riskinla nasiplendir yarabbi sen bu kardeşlerimi muhtac birakma devlette yatsin işverin işsşş

  29. Allahim burya iş icin yazi yazan din kardeşlerime herkese hayirli birer iş nasip et yaratan sensin riskinla nasiplendir yarabbi sen bu kardeşlerimi muhtac birakma devlette yatsin işverin işsşş