İşkur İş İlanları

İŞKUR tarafından Kamu Üniversitesine hasta ve yaşlı bakımı ve temizlik personeli alımı yapılacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından, Trakya Üniversitesi bünyesinde daimi olarak istihdam edilmek üzere 4 hasta ve yaşlı bakım elemanı, 4 temizlik personeli ve 1 gassal (ölü yıkama) personeli olmak üzere toplamda 9 personel alımı yapılacaktır. Aşağıda belirtilen şartlara uygun adayların en geç 14 Ekim 2019 tarihine kadar en yakın İŞKUR şubelerine şahsen gitmeleri veya ilan altında belirtilen linkler üzerinden online başvuru yapmaları gerekmektedir.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) “Çok Tehlikeli” sınıfa mensup bir işyeridir. 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında müracaat edecek işçi adaylarının işin niteliği ve çalışma ortamı dikkate alınarak asgari sağlık koşullarını taşıyıp taşımadığına ilişkin Sağlık Kurulu Raporları istenecek ve şartları taşımayanların tespiti halinde göreve başlama işlemleri yapılmayacaktır.

1- 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.

2- 18 yaşını tamamlamış olmak.

3-Türk Ceza Kanunun 53.’ncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına yada affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

4- Kamu haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak ve özel kanunlarda yer alan şartları taşımak.

5- Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak.

6- Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

7- Kamu kurum ve kuruluşları kendi disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak.

8- Adayların, talep edilen öğrenim durumu ve özel şartlara haiz olması.

9- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması gerekmektedir.

10- Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılacaktır.

11- Tercih edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşıması.

HASTA VE YAŞLI BAKIMI PERSONELİ ALIMI

Adaylardan yapılan seçme (kura çekimi) ve değerlendirmeler (sınav) sonucu işe başlatılacak olanlar; Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) de hasta ve yaşlı bakım elemanı olarak çalıştırılacaktır.

Başvuruda bulunmak isteyen adayların Hasta destek personeli sertifika eğitim programı kursu bitirme belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

Bavuru için tıklayınız
 

TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI

Adaylardan yapılan seçme (kura çekimi) ve değerlendirmeler (sınav) sonucu işe başlatılacak olanlar; Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) de beden işçisi(temizlik) olarak çalıştırılacaktır.

Bavuru için tıklayınız
 

GASSAL (ÖLÜ YIKAYAN) – En az lise mezunu

Adaylardan yapılan seçme (kura çekimi) ve değerlendirmeler (sınav) sonucu işe başlatılacak olanlar; Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) de Gassal (Ölü Yıkayan) olarak çalıştırılacaktır.

Cenaze Hizmetleri Kursu Bitirme belgesine sahip ve en az İmam Hatip Lisesi mezunu olmak

Bavuru için tıklayınız

Kura çekimi sonrasında sınava alınacak asıl adayların listesinde belirlenen adaylardan öğrenim belgesi ve kurs bitirme belgesi sınavdan önce sınav heyetince incelenecektir. Aranılan şartları taşımadığı belirlenen adaylar sınava alınmayacaktır.

Kamu kurum ve kuruluşlarının işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

Kura çekimi 22 Ekim 2019 tarihinde saat:13.30’da Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi / Edirne adresinde noter huzurunda yapılacaktır.

Bilgilendirme işlemleri (aday listeleri, kura sonuçları ve diğer her türlü duyurular) Üniversitemiz (http:pdb.trakya.edu.tr) internet sitesinde ilan edilecektir. İlan edilecek bu duyurular, tebliğ mahiyetinde kabul edilir ve ilgililerin adreslerine posta yoluyla ayrıca tebligat yapılmaz.