İşkur İş İlanları

İŞKUR tarafından TÜBİTAK’a 06 Ağustos tarihine kadar lisans mezunu 16 personel alımı başvuru şartları ve başvuru yeri!

İŞKUR kamu kurum ve kuruluşlarına personel istihdamı sağlamaya devam ediyor! Türkiye’nin tek resmi iş bulma kurumu olan İŞKUR 20 Temmuz 2019 tarihi itibari ile yayınlanmış olduğu iş ilanlarına göre TÜBİTAK; araştırma merkezine toplamda 16 personel alımı yapılacağı bildirildi. Başvuruların başladığı ve 06 Ağustos 2019 tarihine kadar devam edeceği bildirildi. Alınacak personeller Kocaeli ve Ankara illerinde istihdam edilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR

Ar-ge personeli olarak görevlendirilecek personellerin Bilgisayar Mühendisliği, elektronik mühendisliği, Telekomünikasyon mühendisliği, bilgisayar ve yazılım mühendisliği, bilgisayar bilimleri ve mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, yazılım mühendisliği, matematik mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği veya elektronik ve haberleşme mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmaları gerektiği belirtildi.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler TÜBİTAK’ın resmi web sayfası olan (www.tubitak.gov.tr) Devlet Personel Başkanlığı’nın ve Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) internet sayfalarında yer alacağı belirtildi. İş başvuruları TÜBİTAK iş başvuru sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Bir Yorum