İşkur İş İlanları

İŞKUR tarafından Uludağ Üniversitesine en az ilköğretim mezunu 13 Temizlik personeli alımı yapılacak.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile Bursa Uludağ Üniversitesi bünyesinde kadrolu olarak istihdam edilmek üzere, 13 temizlik personeli alımı yapılacaktır. Başvurular başlamış olup 30 Eylül 2019 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak olup, Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan resmi açıklaması aşağıda yer almaktadır.

ADAYLARDAN İSTENİLEN ÖZEL KOŞULLAR

Emeklilik, yaşlılık ve malullük aylığı almamak.

Terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan adaylar 21/6/1927 tarihli ve 1111 saylı Askerlik kanunun veya 16/6/1927 tarihli ve 1076 sayılı Yedek subaylar ve Yedek Askeri Kanunun kapsamına giren ve askerlik hizmetini yaparken 12/4/1991 tarihli ve 3713 sayılı terörle mücadelede Kanununun 21 inci maddesinde sayılan terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısı ile durumlarını belgelendirmeleri gerekmektedir.

Bursa ve ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

İŞKUR’da işsiz kaydı bulunmak

En az ilköğretim mezunu olmak,

Sonuçlar Uludağ üniversitesi web sayfası(www.uludag.edu.tr) adresinden ilan edilecektir

Önemli Not: İlana (Eski hükümlü veya Terörle Mücadelede Yaralanan (TMY) belgesinin aslı veya aslı gibidir onaylı suretinin sistemde renkli olarak yetkililerce taratılmış bir şekilde) şahsen başvuru yapılması gerekmektedir.

Uludağ Üniversitesi Temizlik Personel ALımı Online Başvuru Ekranı İçin Tıklayınız