İşkur İş İlanları

İŞKUR üzerinden 14 kamuya KPSS şartsız 188 Personel alımı yapılacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un açık iş ilanı kategorisinde 14 kamu kurumu vasıflı vasıfsız işçi ve nitelikli personel-memur alımı için yeni iş ilanları yayınladı. Aralarında MEB, TÜLOMSAŞ, TÜBİTAK, Samsun Üniversitesi, 54’üncü bakım fabrika müdürlüğü, Eti maden işletmeciliğinin de bulunduğu birçok resmi kurum, toplamda 188 kamu personeli alımı yapacağını bildirdi.

Personel alımı için KPSS şartı istenmemekle birlikte, başvuruda bulunmak isteyen adaylar için eğitim şartı, özel şartlar, istenilen nitelikler her bir kamu ilanı içeriğinde ayrı olarak belirtildi. Peki hangi meslek guruplarından personel alımı yapılacak?

Güvenlik ve Koruma Meslek Elemanı, Destek Personeli (Yardımcı Hizmetler), Elektrik-Elektronik Teknolojisi Teknisyeni, Gıda Mühendisi, Aşçı, Garson (Servis Elemanı), Temizlik Görevlisi, Telefon Santral Operatörü, Kurumsal İletişim Uzmanı, Mutfak Görevlisi, Elektrikçi (Genel), Satış Danışmanı / Uzmanı, Haberci, Havacılık Simülatör Uzmanı, Soğutmacı Ve Havalandırmacı (İklimlendirme)(Soğutma Isıtma Sistemleri Bakım-Onarımcısı), Danışma Memuru, Diğer Teknisyen Ve Teknikerler, Proses İşçisi, Bahçıvan(Çiçek Yetiştirme İşçisi), Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik), Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Beden İşçisi (Genel), Elektronik Teknisyeni, Bulaşıkçı (Stevard), Büro İşçisi, Satış Danışmanı / Uzmanı(Lpg Satış Elemanı (Pompacı)), İnşaat Ustası, makam şoförü mesleklerinden 188 personel alımı yapılmaktadır.

BAŞVURU ŞEKLİ

Size en yakın İŞKUR il/ilçe şube müdürlüklerine şahsen giderek veya İŞKUR şubelerine gitmeden e-devlet şifreniz ile aşağıda belirtilen linki tıklayarak başvuru sayfasından online iş kaydınızı oluşturabilirsiniz.

Kamu iş ilanlarına ulaşmak için öncelikle BURAYI TIKLAYINIZ

İŞKUR üzerinden 14 kamuya KPSS şartsız 188 Personel alımı yapılacak!

Açılan sayfada ”işveren türü” seçeneklerinden ”kamu” kategorisini seçip ara butonuna basınız. 

PERSONEL ALAN KAMU KURUMLARI

Pütürge Belediye Başkanlığı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi rektörlüğü

Niksar öğretmenevi ve ASO müdürlüğü

İl emniyet müdürlüğü İŞKUR faaliyetleri

Büyükkabaca belediye başkanlığı

2’nci ana bakım merkezi komutanlığı

Çatak öğretmen evi

ETİ mad işlet genel müdürlüğü Emet bor işletme müdürlüğü

Emniyet Müdürlüğü Aydın

TÜBİTAK Türkiye bilimsel ve teknolojik araştırma kurumu başkanlığı

Samsun üniversitesi rektörlüğü

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı

Tülomsaş a.ş.

54’üncü bakım fabrika müdürlüğü

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

1. 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

2. 18 yaşını tamamlamış olmak.

3. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

4. Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

5. Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak.

6. Askerlik ile ilişiği bulunmamak. (Yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak)

7. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük ayılığı alıyor olmamak.

8. Sınavda başarılı olan adayların, çalıştırılacağı meslek kolunda çalışmasında ve görevini devamlı olarak yapmasında bir sakınca olmadığına dair durumunu sağlık raporu ile belgelendirmek.

9. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir.

10. Her aday, Türkiye İş Kurumu’nda (İŞKUR) yayımlanan listede yer alan, yalnızca bir iş yeri ve bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.

11. Adayların, İŞKUR’da yayımlanan işgücü taleplerinde belirtilen son başvuru tarihi itibariyle, belirtilen bölümlerden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

12. İşe alınacak işçilerin deneme süresi 30 gün olup deneme süresi içerisinde başarısız olanların iş akdi feshedilecektir.

13. Diğer hususlarda ve hüküm bulunmayan hallerde ilgili mevzuat ve yönetmelik hükümlerine göre işlem yapılacaktır.

14. Adayların vardiyalı ve dönüşümlü çalışmaya engel durumlarının bulunmaması gerekmektedir.

15. Herhangi bir meslek için işe alınan işçi, işin veya işyerinin gerektirdiği durumlarda, mümkün olduğunca işçinin sahip olduğu bilgi, beceri, ehliyet veya belge de dikkate alınarak diğer iş veya alanlarda da çalıştırılabilir.

16. Adayların, başvurunun son günü itibariyle duyuru ekinde yer alan tabloda meslek pozisyonların uygun olarak talep edilen eğitim durumu ve özel şartlara haiz olması gerekmektedir.

17. Bu ilanla işe alınan işçiler beş yıllık süre içinde il dışı nakil talebinde bulunamazlar.

Tüm İlanlar hakkında bilgi almak ve online iş başvurusunda bulunabilmek için aşağıda belirtilen link alanını tıklayınız

Bir Yorum

  1. Artık şu lanet olası kars şehrini birileri görsün be burdaki kurumlardanda işçi alımı olsa yeter artık os adamlarına sesleniyorum lütfen şu karsa da yatırım yapında iş alanları oluşturun da bizde çalışıp çocuğumuza ekmek goturelim