İşkur İş İlanları

İŞKUR üzerinden 17 ile çok sayıda paketleme işçisi alınacak!

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için eğitim durumu en az ilköğretim mezunu olarak ifade edildi. Çeşitli illere yapılacak olan alımlarda adayların başvurularını İŞKUR üzerinden online olarak yapması gerekiyor.

İŞKUR üzerinden iş arayan adayları sevindirecek haber geldi. Kamu – özel pek çok sektörün eleman ihtiyacını karşılayan İŞKUR 17 ile çok sayıda paketleme işçisi alacağını duyurdu. Yapılacak alımla ilgili detaylar aşağıda belirtilmiştir.

BAŞVURU ŞARTLARI

Paketleme alım işçisi olarak başvuruda bulunmak isteyen adaylar için genel başvuru şartları şu şekilde ifade edildi:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • En az 18 yaşında olmak
  • En az ilköğretim mezunu olmak (İlanlara göre değişkenlik gösterebilir)
  • Disiplinli bir şekilde çalışmak
  • Aktif ve dinamik olmak
  • Çalışanların iletişim becerisinin yüksek olması
  • Çalışanların işin engelleyecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması
  • Belirtilen şartları taşıyan adayların, İŞKUR üzerinden online bir şekilde aşağıda belirtilen ilanlara başvuruda bulunması gerekiyor. İŞKUR sayfasına giriş yaparak üye olabilir, sistemde kendinizi aktif işsiz olarak güncelleyebilirsiniz. Bu şekilde belirtilen iş ilanlarına kolaylıkla başvuruda bulunabilirsiniz.

İŞKUR’A NASIL KAYIT YAPILIR?

İŞKUR bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşların, ilk olarak İŞKUR’a kayıt olması gerekmektedir. Üye olmak zorunludur. Üye olan kişilerin kayıt esnasında doğru ve eksiksiz bilgi vermesi gerekmektedir. Kayıt olduktan sonra, internet üzerinden çeşitli alanlardaki iş ilanlarını araştırabilir, iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Paketleme işçisi personel alım ilanına başvuruda bulunmak için TIKLAYIN

İŞKUR üzerinden 17 ile çok sayıda paketleme işçisi alınacak!İŞKUR üzerinden 17 ile çok sayıda paketleme işçisi alınacak!İŞKUR üzerinden 17 ile çok sayıda paketleme işçisi alınacak!İŞKUR üzerinden 17 ile çok sayıda paketleme işçisi alınacak!İŞKUR üzerinden 17 ile çok sayıda paketleme işçisi alınacak!