İşkur İş İlanları

İŞKUR üzerinden 3000 TL maaşla KPSS şartsız belediye işçisi alınacak! Belediye işçisi personel alım başvuru şartları nedir?

3000 lira maaşla İŞKUR üzerinden belediye işçisi alımları yapılıyor. Bu bağlamda yeni ilanlar haber detayımızda yer almaktadır. Ayrıca ilgili ilanlara https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresinden ulaşmak mümkündür. Belediyelerin personel alımı ilanlarına başvurular İlgili belediyelere şahsen yapılacaktır. Belediyenin sonlarında belirtilen tarihler son başvuru tarihleri olarak belirtilmiştir. Adaylar başvuru şartlarını taşıyor olmaları durumunda ve ilgili belgelere sahip olmaları durumunda başvuru yapabilecekler. Sizler için takvim.com.tr ekibi olarak 3000 TL maaşla KPSS şartsız yüzlerce belediye işçi alım ilanı ile ilgili detayları derledik. İşte İŞKUR belediye işçisi alım şartları ve başvuru yolları… 

İŞKUR ÜZERİNDEN YENİ BELEDİYE PERSONEL ALIM İLANLARI

Bursa Osmangazi Belediyesi Personel A.Ş. 20.01.2020

Muğla Büyükşehir Belediyesi Emek Personel Ltd Şti. 21.01.2020

Yalova Çınarcık Belediyeleri Su Birliği Per. Ltd. Şti. 22.01.2020

Balıkesir Edremit Belediyesi Per. A.Ş. 20.01.2020

Kadrolar ve Alım Yapan Belediyeler

Alım gerçekleştirecek olan belediyeler ve alımın yapılacağı kadrolar şu şekilde açıklanmıştır. Çanakkale Çan Belediyesi toplamda 35 işçi alımı yapacak olup adaylar beden işçisi olarak görev alacaktır. Muğla Köyceğiz Belediyesi 21 işçi alımı yapacak olup hemşire ve genel işçi pozisyonlarında alım, İstanbul Üsküdar Kent Hizmetleri 30 vasıfsız işçi, 10 10 toplum sağlığı yardımcı elemanı ve 10 güvenlik görevlisi alımı, Antalya İnsan Kaynakları 90 işçi alacak olup bunların 1’i elektrik teknisyeni, 1’i sıhhi tesisatçı, 34’ü kadın güvenlik görevlisi, 56’sı erkek güvenlik görevlisi olarak yer aldı.

BAŞVURULAR:

Belediyelerin personel alımı ilanlarına başvurular İlgili belediyelere şahsen yapılacaktır. Yukarıdaki 15 farklı belediyenin sonlarında belirtilen tarihler son başvuru tarihleri olarak belirtilmiştir. Adaylar başvuru şartlarını taşıyor olmaları durumunda ve ilgili belgelere sahip olmaları durumunda başvuru yapabilecekler.

İŞKUR BELEDİYE İŞÇİSİ ALIMI İÇİN TIKLAYINIZ!

BELEDİYE NE İŞ YAPAR?

Belediye verimli bir şekilde çalıştığı zaman bulunduğu bölgenin hızlı bir şekilde kültürlü hale gelmesine ve gelişmesine yardımcı olabilecek niteliklere sahiptir.

Belediyenin işleri;

Kent planlaması yapmak ve çarpık kentleşmeyi önlemek,

Alt yapı sistemlerinin döşemesini gerçekleştirmek,

Çöp toplama işlemi yapmak,

Toplu taşıma işlemlerini geliştirmek ve çözmek,

Kadın sığınma evi açmak,

Öğrenci yurdu açmak,

Sebze ve meyve hali kurarak denetlemek,

Halk için seminer ve konferans düzenlemek,

Dere ıslahı yapmak olarak sıralanabilir.

İŞKUR KAYIT NASIL YAPILIR?

İş bulmakta zorlananların, kolayca iş bulabilmelerine yardımcı olan İŞKUR, aynı zamanda da kişinin mesleğine veya eğitim aldığı niteliğe göre iş bulabilmesine de olanak veriyor. Türkiye genelinde istihdamın yaygınlaştırılması amacı ile 4 Ekim 2000′ de kapatılan İş ve İşçi Bulma Kurumu yerine açılan İŞKUR, bu tarihten itibaren ülke genelinde istihdamda çok önemli bir rol üstlenmiştir. İŞKUR kayıt işlemleri 2 farklı şekilde yapılmaktadır. Çünkü İŞKUR tarafından iş arayanlara iş olanakları sunulurken, bu sunulan iş olanaklarının da işçi arayan işverenler tarafından girilmesi için her iki tarafa da ayrı bir sistem oluşturulmuştur.

İŞKUR NEDİR?

İŞKUR, 2000 yılında kapatılan İş ve İşçi Bulma Kurumu yerine 2003 yılına kadar süren yasal düzenlemelerin ardından kurulmuş bir istihdam kurumudur. Faaliyet süresi boyunca Türkiye’de milyonlarca istihdamı sağlayan İŞKUR, istihdam en önemli kurumlardan birisi haline gelmiştir. İş arayan milyonlarca işçi ile işçi arayışında olan işvereni bir araya getiren İŞKUR, özellikle işçi ve işveren arasındaki iş ilanlarının birbirleriyle uyumluluğuna göre oluşturulmasını sağlıyor. Yani milyonlarca iş arayan vatandaş, İŞKUR’da mesleğine ve eğitim niteliğine göre uygun olan iş ilanlarına kolayca ulaşabiliyor. Bu şekilde kolay ve güvenilir istihdam imkanı sunan kurumun tüm istihdam olanaklarından yararlanmak içinse yapmanız gereken İŞKUR kayıt işlemini oluşturarak, açık iş ilanlarını güncel olarak takip etmek olacaktır.