İşkur İş İlanları

İŞKUR üzerinden 3591 personel alınacak! En az ilköğretim mezunu adaylar başvurabilir! Başvuru detayları belli oldu!

İŞKUR, 3591 personel alımı yapılacağını duyurdu. Başvurular başlamış olup, Haziran ayında sona erecektir. Büyükşehirler başta olmak üzere, pek çok ilde yapılacak olan alımda, adaylarda bir takım şartlar aranmaktadır. Başvuruda bulunmak isteyen adayların, İŞKUR üzerinden online olarak başvuruda bulunması gerekmektedir.

Çeşitli firmalara 3591 beden işçisi alımı yapılacak. Yapılacak olan adımlarda, adaylarda KPSS şartsı aranmayacak. İŞKUR beden işçisi alımına ilişkin tüm detaylar aşağıda belirtilmiştir..

HANGİ ŞEHİRLERDE PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Beden işçisi olarak personel alımı yapacak iller şu şekilde:

Ankara, İstanbul, Eskişehir, Adana, İzmir, Kayseri, Afyonkarahisar, , Malatya, Yalova, İstanbul, Aksaray, Ankara, , Bursa, Konya, Manisa, Adana gibi çeşitli pek çok şehirde alımlar devam ediyor.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Aşağıda İŞKUR tarafından yayınlanan müşteri temsilcisi personel alımına ilişkin başvuru sayfasına ait link bulunmaktadır. İŞKUR şubelerine gitmeden (Coronavirüs salgını nedeniyle şubelerde başvuru alınmamaktadır) hemen Online olarak başvurabilmeniz için belirtilen link alanının üzerine tıklamanız ve açılan sayfadan e-devlet şifrenizi kullanarak ilgili iş ilanına kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Başvuru şartları her biri ilan içerisinde farklı olup, genel itibariyle en az ilköğretim, lise ve önlisans mezunu adaylar istenmektedir.

BEDEN İŞÇİSİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Beden işçisi olarak çalışmak isteyenlerin bir takım şartları taşıması gerekiyor. Başvuru şartlarını şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Ekip çalışmasına istekli
  • En az ilköğretim mezunu (Bazı ilanlarda lise ya da üniversite mezunu olarak da belirtilebilir)
  • Çözüm odaklı çalışan
  • Erkek adaylar için, en az 1 yıl askerlikle ilişiğinin olmaması
  • 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması

Beden işçisi personel alım ilanına başvuruda bulunmak için TIKLAYIN