İşkur İş İlanları

İŞKUR üzerinden 61 Belediye ve kamu kurumu KPSS'siz 740 memur-işçi ve nitelikli personel alımı yapacak!

Türkiye İş Kurumu kamu kurumlarına personel ihtiyaçlarını karşılamada aracılık etmeye devam ediyor. Bugün yayınlanan güncel kamu iş ilanlarına göre, başta belediyeler ve kamu bünyesinde iş yapan şirketlere yaklaşık 740 personel alımı yapılmaktadır. İŞKUR tarafından yapılan bildiride alımlar KPSS’siz olup, ilkokul, ortaöğretim (lise ve dengi okullara), önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği 170’den fazla farklı ilan bulunmaktadır.

Aşağıda kamu ilanları bulunmaktadır. Bu kamu ilanlarına ulaşmak için kamu isimlerinin üzerini tıklamanız yeterlidir. Bu ilanlar kapsamında büro memuruvasıflı vasıfsız işçi alımı, temizlik personeli, şoför, güvenlik görevlisi ve daha bir çok meslek gurubundan alım ilanları bulunmaktadır. Başvuru şartları, başvuru yeri ve adaylardan istenilen özel koşullar ilan içeriklerinde detaylı olarak verilmiştir. 

Tüm belediye ve Kamu Kurum İş İlanlarını görüntülemek için Burayı Tıklayınız>

Bir Yorum

  1. Selam tanıdık olmadımı iş bulamıyorum benim güvenlik sertfikam var

  2. Allahsizlar hep ayni il ilçeye işçi alımı yapmaktan bikmadinizmi yıllardır işçi alımı olmayan il ve ilçedeki insanlar ne olacak. TC i vatandaşı işsizlik den yokluktan çaresizlik den birbirini yiyor yeter kaldırın şu ikametgah şartı denen rezaleti hepimiz baş vuralim yazık degilmi bunca insana yazık degilmi bizlere.

  3. Allahsizlar hep ayni il ilçeye işçi alımı yapmaktan bikmadinizmi. Yıllardır işçi alımı yapılmayan il ve ilçedeki insanlar ne olacak kaldırın şu ikametgah şartı denen rezaleti hepimiz baş vuralim. TC i vatandaşı işsizlik den yokluktan çaresizlik den birbirini yiyor yeter.

  4. Bu işçi alımında hani devletin kanunen ve yasal olarak %5 eski hükümlü kontenjanı hiçbir şart olmaksızın iş imkânı sağladığı kanun niye uygulanmıyor. Yazık degilmi bunca insana yazık degilmi bizlere. Niye uygulanmıyor. Kaldırın şu ikametgah şartı denen rezaleti hepimiz baş vuralim.