İşkur İş İlanları

İŞKUR üzerinden tecrübeli – tecrübesiz 625 Bisküvi İmalat İşçisi alınacak! En az ilköğretim mezunu adaylar başvuruda bulunabilir!

Bisküvi fabrikalarına yapılacak olan 625 alıma ilişkin başvurular elektronik ortamdan alınmaya devam ediliyor. Konya ve Karaman’da yapılacak olan daimi alımda adayların bir takım şartları taşıması gerekiyor. Peki, bisküvi imalat işçisi alımına nasıl başvuru yapılır? Başvuru şartları nelerdir? Başvurular ne zaman sona erecek? Tüm detaylar aşağıda ifade edilmiştir.

HANGİ İLLERE ALIM VAR?

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlar Konya ve Karaman’da yapılacak olan alımlar içindir. Konya ve Karaman’a toplamda 625 personel alım gerçekleştirilecek. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar online olarak İŞKUR üzerinden başvurularını gerçekleştirecek.

İŞKUR üzerinden tecrübeli - tecrübesiz 625 Bisküvi İmalat İşçisi alınacak! En az ilköğretim mezunu adaylar başvuruda bulunabilir!

BİSKÜVİ İMALAT PERSONEL ALIMI

Alımlar Konya ve Karaman illerinden gerçekleştirilecek. Alımlara ilişkin bilgilendirmeler şu şekilde:

1 – Lark Gıda Ambalaj/ Konya

“Lark Gıda Ambalaj firmasına tecrübeli – tecrübesiz 600 personel alımı yapılacaktır. Çalışmalar 3 vardiya şekilde devam edecek olup, son başvuru tarihi 6 Haziran olarak belirtilmiştir. Başvuracak adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir”

Adres: ORG. SAN. BÖL. 6. CAD. NO:2/1 EREĞLİ/KONYA

İletişim Bilgileri: Memduh Bey (0533 707 14 42)

2 –  Palmiye Bisküvi Çikolata Fabrikası/ Karaman

“Palmiye Bisküvi Çikolata Fabrikası’nda çalıştırılmak üzere 5 personel alımı yapılacaktır. Başvuracak adayların daha önceden Palmiye Bisküvi Çikolata Fabrikası’nda çalışmaması olması gerekmektedir. Bayan üretim işçileri için yapılacak olan alıma ilişkin son başvuru tarihi, 23 Mayıs olarak ifade edilmiştir”

Adres: ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 18.CAD.NO:15 KARAMAN/MERKEZ

3 – 20 Bisküvi İmalat Personel Alımı

Konya’da yapılacak olan 20 personel alımına ilişkin başvuruda bulunacak olan adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir. Başvuru ilan metninde yer alan ifade:

“Firmamızda çalıştırılmak üzere tercihen deneyimli bay bayan bisküvi imalat işçisi alımı yapılacaktır”

İŞKUR üzerinden yapılacak olan 625 Bisküvi İmalat Personel Alımına ilişkin ilan metnini görüntülemek, başvuruda bulunmak ve ilanları incelemek için TIKLAYIN