İşkur İş İlanları

İstanbul Beyoğlu Belediyesi yeni iş ilanları yayımladı! İş başvurusu online yapılacak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı İlanı sayfası üzerinden İstanbul Beyoğlu Belediyesi Dönüşüm Konut İmar Plan Turizm Personel Sanayi Ticaret Anonim Şirketi tarafından personel alım ilanları yayımlandı.

BEYOĞLU BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU

İstanbul Beyoğlu Belediyesi personel alımı başvuruları bugün başlamış olup 7 Aralık 2020 tarihinde sona erecektir. Başvuru yapacak olan adayların info@beyogludonusum.com.tr adrsine özgeçmişlerini göndererek başvurularını yapacakları aktarıldı.

Öte yandan personel alım ilanında Büro saha personeli, Mühendis ve Spor Salonları Sorumlusu alınacağı bildirildi.

İSTANBUL BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Kamu haklarından yasaklanmamış olmak

Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak

Beyoğlu Belediyesi ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak

Bakanlar Kurulu 09 Nisan 2018 tarihinde kararlaştırılan il özel idareleri, belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalle personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin gördürülmesine ilişkin usul ve esasların 4. maddesinde belirtilen genel şartlar ve yukarıda belirtilen kadrolara göre özel şartları taşımak.

BÜRO SAHA PERSONELİ ALIMI ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

Toplamda 4 adet büro saha personeli alımı yapılacak olup adayların en az Lisans mezunu olmaları, Sosyal Hizmetler,Psikoloji Sosyoloji lisans bölümlerinden birinden mezun olmak, Tercihen işinde 2 yıl deneyime sahip olmak, Belediye ilçe sınırları içerisinde oturuyor olmak (Tercihen 01.01.1985 ve sonrası doğumlu olmaları, tam teşekküllü bir hastaneden sağlam olduğuna dair rapor almış olmaları gerekmektedir.

MÜHENDİS ALIMI ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

Mühendis alım ilanında 1 mühendis alınacağı ve Mühendislik Diplomasına sahip, Tam teşekküllü bir hastaneden sağlam olduğuna dair rapor almış, 01.01.1985 ve sonrası doğumlu, Kamu veya Özel sektörde en az 2 yıl iş deneyim ve Mc Office programlarını kullanabilen adayların başvuru yapacağı belirtildi.

SPOR SALONLARI SORUMLUSU PERSONEL ALIMI ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

Spor salonları sorumlusu alım ilanına başvuru yacak olan adayların Lisans mezunu, Tam teşekküllü bir hastaneden sağlam olduğuna dair rapor almış, 01.01.1974 ve sonrası doğumlu adayların başvuru yapacağı aktarıldı.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ