İşkur İş İlanları

İZELMAN 3000 TL – 5000 TL maaşla 3 farklı meslekte personel alacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan İzelman Genel Hizmetler A.Ş tarafından Türkiye iş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfası üzerinden (https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/) personel alım ilanı yayımlandı.

İZELMAN tarafından yayımlanan personel alım ilanında Çocuk Gelişim Eğitim Elemanı, Makine Mühendisi ve AKS elemanı alınacağı bildirildi.

İZELMAN ŞOFÖR ALIMI BAŞVURU TARİHİ VE YERİ

İzelman şoför alımı başvuruları 19 Ekim tarihinde başlayacak olup, 21 Ekim 2020 tarihine kadar devam edeceği açıklandı.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, 1 sayfalık özgeçmişlerini (CV’lerini) personel@izelman.com.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Başvuru yapan adaylardan sadece uygun görülenler, başvuru tarihi bitiminden itibaren 1 hafta içinde kendilerine çağrı yapılacağı öğrenildi. 

İZELMAN PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

Askerlik hizmetini tamamlamış ya da askerlik hizmetinden muaf olmak

Tercihen En az 1 yıl İzmir’de ikamet etmiş ve ediyor olmak

Tercihen 1 yıl süreyle Tecrübeli olmak.

Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar milli savunmaya karşı suçlar devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçları zimmet irtikap rüşvet hırsızlık dolandırıcılık sahtecilik güveni kötüye kullanma hileli iflas İhaleye fesat karıştırma edimin ifasına fesat karıştırma suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık ve yüz kızartıcı suçlardan mahkum olmamak

İrtibat kişi BURCU TOSUN

Telefon 0232 464 64 45 dahili 230

İŞKUR üzerinden yayınlanan resmi personel alım ilanını görüntülemek için buraya tıklayınız