İşkur İş İlanları

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzenerji KPSS'siz 133 personel alımı yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İzenerji İnsan Kaynakları Bakım Onarım Enerji Güvenlik ve İlaçlama A.Ş Türkiye İş Kurumu sayfasında yer alan ‘’kamu iş ilanları’’ kategorisinde yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre İzenerji, aşağıda belirtilen KPSS şartı olmadan 29 farklı meslek gurubundan toplamda 133 personel alımı yapılacaktır.

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Başvurular 05- 07 Aralık 2019 tarhleri arasında yapılacaktır. Alınacak personeller, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinde daimi olarak istihdam edilecek olup, iş başvurusu yapmak isteyen adayların, İzenerji A.Ş’nin resmi sitesi olan www.izenerji.com.tr internet adresinden online başvuru yapmaları gerekmektedir.

HANGİ BRANŞLARDAN PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

2 İş makinesi operatörü, 2 spor eğitmeni, 7 şoför, 1 teknisyen (torna tesviye) 1 engelli ve 15 engelsiz temizlik personeli, 2 engelli 13 engelsiz vasıfsız işçi, 1 veteriner sağlık teknikeri, 13 bahçe bakım personeli, 1 biyosidal ürün uygulayıcısı, 2 boyacı, 2 engelli büro memuru, 30 büro personeli, 1 çağrı operatörü, 25 özel güvenlik görevlisi, 2 Sosyolog, 1 Sosyal Hizmet Uzmanı, 1 Psikolog, 1 Odyometrist, 1 Marangoz, 1 İmam, 1 Hemşire, 1 Gıda Teknikeri, 1 Gassale, 1 Fayans taş döşeme ustası, 1 Evde bakım görevlisi, 1 Elektrikçi, 1 Eğitmen ve 1 Halkoyunları Eğitmeni olmak üzere gurubundan toplam 133 personel alımı yapılacaktır.

Yukarı belirtilen kadrolar için başvuru şartları ve diğer detayları öğrenmek için ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İzenerji’nin İŞKUR sayfasında yayınladığı resmi ilanı görüntülemek için aşağıda verilen linkleri tıklayınız

Ek 1 – Tıklayınız

Ek 2 – Tıklayınız