İşkur İş İlanları

İzmir Menderes Belediyesi lisans mezunu personel alımı ve en az ilkokul mezunu Daimi işçi alımı için yeni alım ilanı yayınladı!

İzmir Menderes Belediyesi Personel A.Ş tarafından 21 Haziran 2019 tarihinde yani istihdam bildirisi yapıldı. Menderes Belediyesi iştiraki tarafından yapılan bildiriye göre, Belediye bünyesinde görevlendirilmek üzere toplam 9 kamu personeli alımı yapılacağı söylendi.

Menderes Belediyesi’nin 1 Yazılım ve Finans Uzmanı, 1 vasıfsız işçi, 4 formen, 1 soğutma uzmanı, 1 şoför (yolcu taşıma), tesisat ve iklimlendirme uzmanı ve 1 elektrik tesisat ustası olmak üzere toplamda 10 personel ihtiyacı bulunmaktadır. Personel alım başvuruları başlamış olup 27 Haziran’da son erecektir.

PERSONEL VE DAİMİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

A – vasıfsız işçi, formen, soğutma uzmanı, şoför (yolcu taşıma), tesisat ve iklimlendirme uzmanı ve elektrik tesisat ustası alımı için aranan şartlar;

1 – En az ilkokul mezunu olmak,

2 – İzmir Menderes ilçesinde ikamet etmek,

3 – Emekliliğe hak kazanmamış olmak,

4 – KHK ile meslekten ihraç edilmemiş olmak,

5 – Kurs sertifika veya ustalık belgesi olmak,

B – Yazılım ve Finans Uzmanı Alımı için aranan şartlar;

1 – En az lisans mezunu olmak,

2 – İzmir Menderes ilçesinde ikamet etmek,

3 – Emekliliğe hak kazanmamış olmak,

4 – KHK ile meslekten ihraç edilmemiş olmak,

5 – Erkek adayı olmak,

BAŞVURU ŞEKLİ;

Başvurular 27 Haziran 2019 mesai bitimine kadar Menderes Belediyesi Personel A.Ş’ ne gelerek şahsen başvuruda bulunulması gerekmektedir.

İlan hakkında daha fazla bilgi alabilmek için lütfen BURAYI TIKLAYINIZ>

Bir Yorum

  1. Merhaba benim işitme engelli oldugum evliyim ve cocuğum var cok rahatsız sıkıntı var parasız kimse yok ve iş bulmuyorum size temizlik istiyorum Allah tan razı olsun yardımcı dua ediyorum 05444842550

  2. 5 aydır ıssızım yardımcı olabılırmısınız 0535 820 12 10