İşkur İş İlanları

Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesine personel alımı yapılacak!

Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Türkiye İş Kurumu sayfasında yeni iş ilanları yayınladı. İŞKUR’un ‘’Kamu iş ilanları’’ sayfasında yer alan ilanlara göre, Kars ilinde bulunan Kafkas Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine personel alımı yapılacak! 11 silahsız güvenlik görevlisi, 32 hasta ve yaşlı bakım elemanı ve 9 adet temizlik personeli alımı yapılacak olup, başvurular İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online şeklinde yapılacaktır.

Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi personel alımı başvuruları bugün başlamış olup 13 Kasım 2020 tarihinde mesai bitiminde sona erecektir. Mesleklere göre İŞKUR üzerinden çevrimiçi iş başvurusu yapabilmeniz için ilan altında linkler verilmiştir. Peki, mesleklere göre istenilen başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar…

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI

Kafkas Üniversitesi bünyesinde toplamda 11 güvenlik personeli alımı yapılacak olup, başvuruda bulunmak isteyen adaylar için şu şartlar sunulmuştur;

Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesine personel alımı yapılacak!

En az ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak.

Geçerli Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasına/Belgesine sahip olmak. (Belge teslim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olmak.)

En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak (Devriye gezilmesi için zaruridir.)

Başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşını doldurmamış olmak,

Güvenlik görevini iç ve dış mekanlarda yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak.

KAFKAS ARAŞTIRMA HASTANESİ HASTA VE YAŞLI BAKIM ELEMANI ALIMI

Kafkas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne toplamda 32 hasta ve yaşlı bakım elemanı alımı yapılacak olup, başvuru şartları şöyle;

Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesine personel alımı yapılacak!

Ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının Engelli Bakımı, Hasta Bakımı ve Yaşlı Bakımı Dallarından ya da Sağlık Hizmetleri Alanının Ebe Yardımcılığı, Hemşire Yardımcılığı (https://kamuisilanlari.net/) ve Sağlık Bakım Teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak,

Başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış 40 yaşını doldurmamış olmak,

Hasta ve Yaşlı Bakımı işini yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak,

Üniversite Hastanesinde iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.

EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI

Kafkas Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne toplamda 9 temizlik personeli alımı yapılacak olup istenilen başvuru şartları şöyle;

Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesine personel alımı yapılacak!

En az ilköğretim en çok ortaöğretim (Lise ve Dengi) mezunu olmak,

Başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış 40 yaşını doldurmamış olmak,

Temizlik işi yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak,

PERSONEL ALIMI GENEL ŞARTLARI

Üniversite Hastanesinde iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.

KARS il ve ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

Askerlik ile ilişiği olmamak.(yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak.)

Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Deneme süresi iki ay olup, bu süre içerisinde başarısız olanların iş akitleri tazminatsız olarak feshedilecektir.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak.

KURA İŞLEMİ, KURA TARİHİ VE YERİ, KURA SONUCU

Başvuruların tamamı kura çekimi için İŞKUR tarafından Kafkas Üniversitesine bildirilecek, başvurular arasından ilan edilen her unvan sayısının açık iş sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecektir. Kura çekimi 25.11.2020 tarihinde Saat: 09:30’da Kafkas Üniversitesi Ahmet ARSLAN Kültür ve Kongre Merkezi Salonunda yapılacaktır. Kura çekim işlemleri www.kafkas.edu.tr/ duyurular kısmında belirtilecek adresten canlı olarak yayınlanacaktır. Herhangi bir değişiklik olması durumunda www.kafkas.edu.tr adresinden adaylara ayrıca duyurulacaktır.

Kura sonucu ve kuradan sonraki tüm süreçlere ilişkin takvim www.kafkas.edu.tr internet adresinden ilgililere duyurulacaktır.

Kura sonucunda belirlenen adaylar süresi içinde istenen belgeleri Üniversitemize ibraz edeceklerdir. Belge teslim tarihi ve yeri www.kafkas.edu.tr adresinden duyurulacaktır. Belge tesliminde şartları taşımadığı anlaşılan adaylar ile eksik belge veren ve belge vermeyen adaylar işe alınmayacaktır.

Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek, adayların adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Atanmaya hak kazananlardan göreve başlamayan veya atanma şartlarını taşımadığından göreve başlatılamayanların yerine, ihtiyaç duyulacak sayıda yedek adaylar arasından personel belirlenecektir.

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ İŞ BAŞVURUSU

Aşağıda, Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi personel alımı için İŞKUR sayfasına ait başvuru linkleri verilmiştir. Belirtilen linkleri tıklayarak online başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Silahsız güvenlik görevlisi alımı için BURAYA TIKLAYINIZ

Hasta ve yaşlı bakım elemanı alımı için BURAYA TIKLAYINIZ

Temizlik personeli alımı için BURAYA TIKLAYINIZ

Bir Yorum