İşkur İş İlanları

Kamu hastanesine hasta bakıcı ve temizlik personeli alımı yapılacak!

Kamu hastanelerinden olan Cerrahpaşa hastanesi İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İŞKUR’un kamu iş ilnları kategorisinde yayınlanan ilana göre İstanbul Üniversitesine bağlı Cerrahpaşa Hastanesi, kendi bünyesinde temizlik personeli ve hasta bakıcısı alımı yapacak! Kamu hastanesinde görev alacak olan hastane personelleri, Cerrahpaşa hastanesi bünyesinde daimi olarak istihdam edilecek olup, başvuruda bulunmak isteyen adayların en az ilköğretim ve lise mezunu olmaları gerekmektedir. Personel alımı için son başvurular 24 Şubat 2020 tarihi olarak belirtildi. 10 Temizlik Personeli 18 hasta bakıcısı olmak üzere toplamda 28 personel alacağını duyuruldu. Adayların üniversitede çalışmak için başvurularını İŞKUR resmi sitesinden yapması gerekiyor. Başvuran adaylar arasından kura yöntemi ile seçilecek olan personellerin üniversite tarafından daimi istihdamı sağlanacak. 

ADAYLARDA ARANAN KRİTERLER

Her iki kadroda da(temizlik görevlisi ve hasta bakımı) aynı kriterler geçerlidir.

Ortaöğretim(Lise ve dengi okul) mezunu olmak

30 yaşını aşmamak olmak

BAŞVURACAK ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi

2 Adet Vesikalık fotoğraf.

Adli Sicil Belgesi

SGK’dan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığını almadığını gösterir belge.

Askerlik durum belgesi(e devlet çıktısı kabül edilir)

Diploma/Mezuniyet Belgesi aslı ve fotokopisi( lise, önlisans veya lisans)

SÖZLÜ SINAV İŞLEMLERİ:

Kura çekimi sonucu ilgili noter tarafından gönderilen listeler ile sözlü sınav yeri ve tarihi Üniversitemiz kurumsal internet sayfasından (http://istanbulc.edu.tr ile http://personel.istanbulc.edu.tr) takip edilebilecek, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Sınav kurulunca, açık işçi sayısı kadar asil, yeterli sayıda yedek aday belirlenir. İşe başlamayanlar ile 60 gün içerisinde işten ayrılanların yerine, yedek listenin ilk sırasından başlayarak yerleştirme yapılır.

Asil ve yedek üyeler Üniversitemiz internet sayfasından (http://istanbulc.edu.tr ile http://personel.istanbulc.edu.tr) ilan edilecektir.

Uygulamalı sınav yapılması gereken durumlarda esas ve usuller sınav kurulunca belirlenir.

İLANA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN