İşkur İş İlanları

Kamuya ve özel kurumlara İŞKUR üzerinden 12 bin 137 temizlik personeli alımı yapılacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), kendi resmi internet sayfası üzerinden yeni temizlik iş ilanları yayınladı. İŞKUR’un açık iş ilanları kategorisinde yayınlanan ilanlara göre, başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere 10’dan fazla kamu kurumuna ve 590’dan fazla özel kurumlara temizlik personeli alımı yapılacak. Bu bağlamda 604 farklı temizlik iş ilanı yayınlanmış olup, kamu ve özel kurumlarda daimi olarak istihdam etmek üzere toplam 12 bin 137 personel alımı yapılacaktır.

İŞ BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

Daha önceden iş başvurular İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden ve İŞKUR il-ilçe şube müdürlüklerine şahsen giderek yapılabiliyordu. Son günlerde salgın haline gelen korona virüsü yüzünden artık, iş başvurular sadece İŞKUR e-şube üzerinden online olarak yapılmaktadır.

İŞKUR online iş başvurusu için adayların, kayıtlı olmaları ve aşağıda belirtilen linki tıklayarak e-devlet şifresi ile sisteme giriş yapmaları gerekmektedir.

HANGİ İLLERDE PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığı kendi bünyesinde sürekli işçi kadrosunda istihdam etmek üzere 81 il genelinde temizlik personeli alımı yaparken, ayrıca 47 şehirde bulunan farklı firmalar ve kurumsal şirketler de temizlik işlerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacaktır. Hangi illerde temizlik personeli alımı yapıldığını görüntülemek ve hemen iş başvurusunda bulunmak için, aşağıda belirtilen linki tıklamanız yeterlidir.

İŞKUR’un sayfasında yayınlanan tüm kamu ve özel kurumlarının temizlik iş ilanlarını görüntülemek, başvuru şartları ve diğer hususları öğrenmek ve de hemen e-devlet şifresi ile giriş yaparak online başvuru yapmak için BURAYI TIKLAYINIZ.

Kamuya memur ve işçi alım ilanlarını görüntülemek için BURAYI TIKLAYINIZ

Hangi belediye ve SYDV kurumlarına personel alımı yapıldığını görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ

Sağlık Bakanlığı 14 Bin işçi alımı için yayınlanan resmi ilanı görüntülemek için BURAYI TIKLAYINIZ

Kamuya ve özel kurumlara İŞKUR üzerinden 12 bin 137 temizlik personeli alımı yapılacak!