İşkur İş İlanları

Kastamonu Üniversitesi'ne kadrolu personel alımları başladı! En az ilkokul mezunu adaylar başvuruda bulunabilecek!

Üniversitede daimi olarak çalışmak isteyen adayların belirtilen pozisyonlara göre başvuru şartlarını taşımış olması gerekiyor. En az ilkokul mezunu adayların başvuruda bulunabileceği personel alım ilanına ilişkin merak edilen detaylar ve başvuru linki haberimizde mevcut

Kamu ilanlarını yakından takip edenler için önemli bir gelişme yaşandı. Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü İŞKUR üzerinden çeşitli birimleri için personel alım ilanını yayımladı. Kamupersoneli.net üzerinden yayımlanan diğer ilanları takip edebilir, anında haberdar olabilirsiniz. Üniversitedeki alıma dair detaylar ve başvuru ekranı aşağıda bulunmaktadır.

HANGİ BİRİMLERE ALIM YAPILIYOR?

Kadrolu personel alımının yapılacağının duyulmasının ardından üniversitedeki personel alımlarını başvurmak isteyen vatandaşlar hangi birimlere alım yapılacağını merak ediyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanındaki birimler şu şekilde:

  • Temizlik Görevlisi
  • Bahçıvan
  • İnşaat İşçisi
  • Sıhhi Tesisatçı

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yayımlanan personel alım ilanına ilişkin başvurular salgın sebebiyle online olarak yapılacaktır Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, başvuru şartlarını taşıdıkları ilana aşağıdaki linkler aracılığıyla başvuruda bulunabilirler.

Kastamonu Üniversitesi'ne kadrolu personel alımları başladı! En az ilkokul mezunu adaylar başvuruda bulunabilecek!

TEMİZLİK GÖREVLİSİ

GENEL ŞARTLAR

1. 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine ilişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.

2. 18 yaşını tamamlamış olmak.

3. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’ inci maddesindeki şartları taşıyor olmak. (Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.)

4. Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisak yahut bunlarla irtibatı bulunmamak.

5. İŞKUR’da ilan edilen işgücü taleplerinde belirtilen branşlarda istenilen belgelere sahip olmak. 6. Başvuru yapılacak ilgili meslek kolu için, son başvuru tarihi itibariyle eğitim ve özel şartlara haiz olmaları gerekmektedir.

7. Kamu hakları kullanmaktan mahrum bırakılmamış olmak.

8. Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

9. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak. 10. Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir meslek koluna başvuru yapabilecektir. İlana birden fazla müracaat edenlerin başvurularının hepsi reddedilecektir.

11. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin herhangi bir aşamasında idarece sonlandırılabilecektir. 12. Sözlü sınava girmeye hak kazandığı halde ilan edilen sınav tarihlerinde sözlü mülakata katılmayan adaylar, sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır.

13. Üniversitenin tüm yerleşkelerinde iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya ve görevini devamlı yapmaya sağlık yönünden herhangi bir engeli bulunmadığını belgelendirmek (Engelli kadroları hariç).

14. Temizlik Görevlisi (Engelli) kadrosuna başvuru yapacak adayın kadronun gerektirdiği görevleri yerine getirebilecek fiziki durumda olması gerekmektedir.

15. İlan edilen kadrolara başvurusu sonucu atanmaya hak kazanan adaylar, 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde sürekli işçi olarak istihdam edilecek olup 2 (iki) ay deneme süresi uygulanacaktır.

16. İşe alınmada öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelik durumlarını gösterir belgeye sahip olmak.

17. Öncelikli adaylar başvuru yapacakları listeyi başvuru esnasında işaretleyerek seçeceklerdir. Başvuru süresi bittikten sonra liste değişikliği talepleri kabul edilmeyecektir.

18. İlan tarihi itibariyle Kastamonu il sınırlarında ikamet ediyor olmak.

19. Talebin ilanından itibaren, adaylara beş günlük başvuru süresi tanınır. Kamu kurum ve kuruluşlarının işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır. İlçe, il veya bölge düzeyinde yayımlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmez.

20. Ücretlendirme asgari ücret üzerinden yapılacaktır.

Temizlik personel alım ilanını incelemek ve başvuruda bulunmak için TIKLAYIN

BAHÇIVAN

ÖZEL ŞARTLAR

En az İlköğretim mezunu olmak.

B Sınıfı Ehliyete sahip olmak.

Bahçe Bakım İşleri alanında; eğitim veren okulların ilgili bölümlerinden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesi veya 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika veya meslek koluna ait alanda ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak. ( En az bir belgeyi ibraz etmek)

Bahçıvan personel alım ilanını incelemek ve başvuruda bulunmak için TIKLAYIN

İNŞAAT İŞÇİSİ

En az İlköğretim mezunu olmak,

İnşaat İşleri alanında; eğitim veren okulların ilgili bölümlerinden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesi veya 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı ‘Boyacı’, ‘Dış/İç Cephe Kaplama ve Yalıtım’, ‘Makine ve El ile Alçı ve Çimentolu Sıva’, ‘Duvar Örme Destek Elemanı’, ‘Restorasyoncu’, ‘Sentetik Boya’, ‘Sıvacı’, ‘Taş ve Tuğla Duvarcısı’, ‘Yapı Duvarcısı’ sertifikalarından herhangi birine veya meslek koluna ait alanda ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak. ( En az bir belgeyi ibraz etmek)

İnşaat işçisi personel alım ilanını incelemek ve başvuruda bulunmak için TIKLAYIN

SIHHİ TESİSATÇI

ÖZEL ŞARTLAR

En az İlköğretim mezunu olmak,

Sıhhi Tesisat İşleri alanında; eğitim veren okulların ilgili bölümlerinden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesi veya 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika veya meslek koluna ait alanda ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak. ( En az bir belgeyi ibraz etmek)

Sıhhi tesisatçı personel alım ilanını incelemek ve başvuruda bulunmak için TIKLAYIN