İşkur İş İlanları

KPSS şartı yok! Vasıflı – vasıfsız 5 binden fazla personel alımı yapılacak! Başvurular nasıl yapılıyor?

İŞKUR iş arayanların iş ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Son olarak beden işçisi kategorisinde 5 bin 836 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için KPSS şartı aranmazken, bir takım özel ve genel şartlar aranacaktır.

KPSS şartının aranamadığı 5 binden fazla personel alımına ilişkin detaylar ve başvuru linki aşağıda ifade edilmiştir.

ARANAN GENEL ŞARTLAR

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak
  • Öğrenci olmamak
  • En az ilköğretim mezunu olmak (İlanlara göre değişebilir)
  • Mesai kalmasına engel bulunmamak
  • Görevini yapmasına engel olacak bir sağlık sorununun olmaması

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Salgın yüzünden başvurular artık online olarak alınmaktadır. İŞKUR sayfasına üye olduktan sonra aşağıda belirtilen linke tıklayarak, istediğiniz tüm ilanlara başvuruda bulunabilirsiniz. Üye olduğunuzda, sistemden profilinizi kayıtlı işsiz olarak düzenlemeniz gerekmektedir.

İŞKUR personel alım ilanına başvuruda bulunmak için TIKLAYIN

KPSS şartı yok! Vasıflı - vasıfsız 5 binden fazla personel alımı yapılacak! Başvurular nasıl yapılıyor?KPSS şartı yok! Vasıflı - vasıfsız 5 binden fazla personel alımı yapılacak! Başvurular nasıl yapılıyor?KPSS şartı yok! Vasıflı - vasıfsız 5 binden fazla personel alımı yapılacak! Başvurular nasıl yapılıyor?KPSS şartı yok! Vasıflı - vasıfsız 5 binden fazla personel alımı yapılacak! Başvurular nasıl yapılıyor?KPSS şartı yok! Vasıflı - vasıfsız 5 binden fazla personel alımı yapılacak! Başvurular nasıl yapılıyor?